prima Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 [/size]su ti to lumpije? kineske rolnice od psenicnog brasna
ivy Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 kasni doručakkobasica,pečenica,mladi luk,sir,mog hlebauh,najzad sam se kuće dokopala :P
MayDay Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 (edited) Ja ću sad da pržim prolećne rolnice za breaki. Tj, možda mi je i ručak. Edited March 20, 2013 by MayDay
prima Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Ja ću sad da pržim prolećne rolnice za breaki. Tj, možda mi je i ručak.e sad, nikako da ukapriam, prolecne se valjda zovu ove od pirincanog brasna, i one se ne prze? a ove od psenicnog sto se obradjuju termicki su mnogo bolje.. al ne znam kako se na srpskom zovu... neme?
ivy Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 mladi bejbi španat iz komšinicine bašte izdinstan na mladom luku i bluku,2jajeta na oko,moj hleb :P jako
Čutura Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 mladi bejbi španat iz komšinicine bašte izdinstan na mladom luku i bluku,2jajeta na oko,moj hleb :P jako plus jean, spanac i jaja na oko, vrh kombo..
MayDay Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 e sad, nikako da ukapriam, prolecne se valjda zovu ove od pirincanog brasna, i one se ne prze? a ove od psenicnog sto se obradjuju termicki su mnogo bolje.. al ne znam kako se na srpskom zovu... neme?Sve su to prolećne rolnice. Te od pirinča ne mogu da se prže. Imaš za evro i po kod Kineza da kupiš jedno 200 komada u pakovanju okruglih pirinčanih papira koje samo treba da provučeš kroz vruću vodu i dobila si spremljeno testo za rolanje.Ovde oni sve rolnice zovu neme, iako je to vijetnamska reč za ove pržene rolnice. Njihove su i najbolje i konzumiraju se tako što u list zelene salate zaviješ rolnicu i list nane, pa močiš u sos/sirće za rolnice i grizeš. Bez štapića.Ako budeš pravila sveže, pored pirinčanih nudli, salate, šargarepe rendane, hladne kuvane govedine ili škampi, ne možeš da zamisliš koju mu svežinu daje i rendani krastavac!
Lancia Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 a zaboravio sam da kazem da sam se danas opet ubio sa überljutom pizzom. ne mogu da se napijem vode.
henrik larsson Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 a zaboravio sam da kazem da sam se danas opet ubioRIP :(
Recommended Posts