Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

zuta jaja aman aman :D (vidi ovaj smajli ko orbnuto tvoje jaje :D)

izrastao si u forumskog fud influensera. nisam jah :D

• Replies 21.1k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

nisam jaja. 

jel možeš da mi izmeriš? 

mislim kako se meri taj influensiti. koliko je jajara forumaša stavilo vodu na vatru nakon viđenja mojijeh jajoa?

toplu pogačicu sa čvarcima delila na listove, mazala ih pavlakom sa ljutom paprikom. ljuti ajvar jela kašikom, a sve zalivala jogurtom. ala će da cvrči i da se dimi dok budem gorela u paklu,

meni zvuči rajski. 

move along nothing to sin here. 

23 hours ago, mammy two shoes said:

toplu pogačicu sa čvarcima delila na listove, mazala ih pavlakom sa ljutom paprikom. ljuti ajvar jela kašikom, a sve zalivala jogurtom. ala će da cvrči i da se dimi dok budem gorela u paklu,

Ako ne izgoris, da ti se zabrani da pises ovde

Edited by Giggsy

Gulas od shitaka,danas me svi vole na poslu

IMG-20190302-092115.jpg

sta je ovo, gde si ovo od ranog jutra? :)

sta je ovo? radni dorucak na betoniranju ploce kod komsije? :D

Sanouslužni vojvođanski doručak u špajz na ribljoj. 

Draga Ima I nasuvo smak. 

:D

daj sliku da se drogiramo, da se oci sjaje.

jel ovo ugositetljski objekat? ako jeste, svidjaju mi se i koncept i prezentejsan. a i ako je domacinski, isto je super. 

IMG-20190302-094130.jpg

ajme.

lepo je ovde :)

Edited by darling

Pire od bundeve i svinjski file (medaljone), sve zatrpao svežim korijanderom + salata miks (zelena, krastavac, rotkvice, mladi luk, ljuta paprika).

@ draga

sta je ovo? maciji epiglotisi na crnom buzaru? :plz: