darling Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 zuta jaja aman aman (vidi ovaj smajli ko orbnuto tvoje jaje ) izrastao si u forumskog fud influensera. nisam jah
nisam ja Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 nisam jaja. jel možeš da mi izmeriš? mislim kako se meri taj influensiti. koliko je jajara forumaša stavilo vodu na vatru nakon viđenja mojijeh jajoa?
mammy two shoes Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 toplu pogačicu sa čvarcima delila na listove, mazala ih pavlakom sa ljutom paprikom. ljuti ajvar jela kašikom, a sve zalivala jogurtom. ala će da cvrči i da se dimi dok budem gorela u paklu,
nisam ja Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 meni zvuči rajski. move along nothing to sin here.
Giggsy Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 (edited) 23 hours ago, mammy two shoes said: toplu pogačicu sa čvarcima delila na listove, mazala ih pavlakom sa ljutom paprikom. ljuti ajvar jela kašikom, a sve zalivala jogurtom. ala će da cvrči i da se dimi dok budem gorela u paklu, Ako ne izgoris, da ti se zabrani da pises ovde Edited February 27, 2019 by Giggsy
Haralampije Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 sta je ovo? radni dorucak na betoniranju ploce kod komsije?
nisam ja Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Sanouslužni vojvođanski doručak u špajz na ribljoj. Draga Ima I nasuvo smak.
darling Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 daj sliku da se drogiramo, da se oci sjaje. jel ovo ugositetljski objekat? ako jeste, svidjaju mi se i koncept i prezentejsan. a i ako je domacinski, isto je super.
darling Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 (edited) ajme. lepo je ovde Edited March 2, 2019 by darling
Ras Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Pire od bundeve i svinjski file (medaljone), sve zatrpao svežim korijanderom + salata miks (zelena, krastavac, rotkvice, mladi luk, ljuta paprika).
Haralampije Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 @ draga sta je ovo? maciji epiglotisi na crnom buzaru?
Recommended Posts