February 26, 20196 yr zuta jaja aman aman (vidi ovaj smajli ko orbnuto tvoje jaje ) izrastao si u forumskog fud influensera. nisam jah
February 26, 20196 yr nisam jaja. jel možeš da mi izmeriš? mislim kako se meri taj influensiti. koliko je jajara forumaša stavilo vodu na vatru nakon viđenja mojijeh jajoa?
February 26, 20196 yr toplu pogačicu sa čvarcima delila na listove, mazala ih pavlakom sa ljutom paprikom. ljuti ajvar jela kašikom, a sve zalivala jogurtom. ala će da cvrči i da se dimi dok budem gorela u paklu,
February 27, 20196 yr 23 hours ago, mammy two shoes said: toplu pogačicu sa čvarcima delila na listove, mazala ih pavlakom sa ljutom paprikom. ljuti ajvar jela kašikom, a sve zalivala jogurtom. ala će da cvrči i da se dimi dok budem gorela u paklu, Ako ne izgoris, da ti se zabrani da pises ovde Edited February 27, 20196 yr by Giggsy
March 2, 20196 yr daj sliku da se drogiramo, da se oci sjaje. jel ovo ugositetljski objekat? ako jeste, svidjaju mi se i koncept i prezentejsan. a i ako je domacinski, isto je super.
March 2, 20196 yr Pire od bundeve i svinjski file (medaljone), sve zatrpao svežim korijanderom + salata miks (zelena, krastavac, rotkvice, mladi luk, ljuta paprika).