renne Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 pretpostavio sam. garant neces ni recept napisati na odgovarajucem topiku.Napisaću ti ja recept ako hoćešПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
maheem Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 (edited) Napisaću ti ja recept ako hoćešПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2hvala, sad tek videh.recept za tulumbe ima odlican u pusheruHey Franke, min ven! To sam mu i okačio na topiku za recepte :lol:razbio sam prebranac alal mi vera! Edited March 18, 2013 by maheem
ljuttko Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Gospodja Buba je kriva što je jednom okačila recepat za ovaj slatki lebac i što je u mojoj kući izbila tuča oko poslednjeg parčeta u kojoj sam pobedila i što ću imati 100 kila :( .Šećer mi neće skočiti do nebesa, jer u lebac ide puno cimeta koji isti snižava :D Falim te bože da najzad otopli pa da ne uključim rernu do novembra meseca , ako ovo čudo još jednom spremim gotova sam sa životomU nedostatku uskog pleha lebac se sasvim lepo razvio i u okrugloj varijanti :)
cmrlj Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 dzejmi je bob. ja posla da pravim razlijevak, pa se setila njegovog 15 min jela: jorksirski puding (razlijevak), dimljeni losos, neke travke (rukola i sremus kod mene) i recimo grcki jogurt s renom (kefir s vasabijem u mojoj izvedbi, preterala s vasabijem, slinila i plakala). razgaljujuc obrok (uglavnom zbog vasabija, dosta se slini i vristi), izgleda impresivno, pravi se brzinom svetlosti.Uploaded with ImageShack.usbonus: dog friendly, pas odlepio.
gospa buba Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 (edited) ^^ ooo, divno, taj lebac je 1 sreca neopisiva. sve zasluge naravno idu, da rechemo josh jedared, gospa maxividi, njen izum, ili prepev, ili shtagod, nebitno. pratite gospinog bloga, chista testirana klasika :wub:sto je najgore, ako se nekim chudom ne pozdere josh vreo lebac, odlichno stari, dobar je sjutra i prekosutra. to za taj nemoguci sluchaj... Edited March 18, 2013 by thermal bug
aram Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 dubok naklon za gospa maxividu i od mene. ja pravim slanu varijantu i isto izuva.
cmrlj Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 ta su testa zlo, ne moze covek da se zaustavi. ne sme to da se pravi, jeste li poludeli?!
aram Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 ta su testa ne moze covek da se zaustavi. popravio :)
gospa buba Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 (edited) dubok naklon za gospa maxividu i od mene. ja pravim slanu varijantu i isto izuva.sta mecesh u slanu?sace da kaze slan cimet <_< Edited March 18, 2013 by thermal bug
Recommended Posts