Bujodrag Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Ma, opuštenacija Spremio sam istraživačku delegaciju, ovi moji matorci postaju sve dokoniji i dosadni, skoro kao ja. pa nek istražuju radnje, daću im spiskove, bolje to nego da gledaju teveliziju.
Tvrdica Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 49 minutes ago, Bujodrag said: Aha! Ti i Renne ste deo zavere da me pošaljete negde daleko, u nepoznato, da me tamo otmu i prodaju Ancient Aliensima zbog žučne kese. I taj majonez ste izmislili. E, neće vam uspeti. ne dam se ja. Junačno spremam odstupnicu. Nego, je l' ima u Amanu Amfisa sušeni paradajz? Не зна се ко је гори ид нас двоје. Рене сад озмислио неко црно пиво па ћеш по њега морати чак у Сарајево. Што се Амфисиног парадајиза тиче њега сам виђала у Гомексу код земунске пијаце.Није ти далеко а ту је и Русмир да предахнеш.
Bujodrag Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Je l' ima Gomeks u Sarajevu, da obavim sve u jednoj turi.....
nisam ja Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Dokrajčio kelj i rolat od mesa uz salatu kojoj vreme valjda nije. Nije mi ovo trebalo sad.
Tvrdica Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 11 hours ago, Bujodrag said: Je l' ima Gomeks u Sarajevu, da obavim sve u jednoj turi.....
*edited by mod Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 Ja sam moj majonez pazario u Veru a ima i u Tempu navodno gde god je dijamant program.
renne Posted February 15, 2019 Author Posted February 15, 2019 15 hours ago, Bujodrag said: Nego, je l' ima u Amanu Amfisa sušeni paradajz? Proverio jutros, nema
beta Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 u veru ima sušenog paradajza doduše nije amfisin
Bujodrag Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 Ima raznih ali su preskopi, taj Amfisa je imao prihvatljiv kvalitet i cenu. Drugarica je pravila, ima veliku terasu. Ne znam da li je sama sušila paradajz ili kupovala već osušeni pa ga onda marinirala u ulju i začinima. super je bilo. A mi smo se zarazili kad smo pre desetak godina svirali u Sloveniji. I bili u Novom Mestu kod nekih drugara i njihovi roditelji su sami spremali sušeni paradajz i to je bilo fenomenalno, jedna od boljih stvari koje sam jeo. Ni jedan kupovni se nije približio tom ukusu. No, prost sam čovek, daj šta daš
Bujodrag Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 Ta Amfisa izgleda propala ili se povukla s našeg tržišta. Imali su razne teglice koječega, prihvatljivog kvaliteta i cene, krastavčiće, cvekle i tako to, i razne sosiće. Sad ih nema nigde, čini mi se.
Willow Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 Jbg, kad pričamo o sosu najsličnijem onom što se stavlja u MC Donaldsove burgere, mislim da je to Dijamantov Tartar sos.
Jumanji Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 Ta Amfisa izgleda propala ili se povukla s našeg tržišta. Imali su razne teglice koječega, prihvatljivog kvaliteta i cene, krastavčiće, cvekle i tako to, i razne sosiće. Sad ih nema nigde, čini mi se.Ma tako samo nesto nestane sa trzista na deseteine i desetine puta se to desilo -.-Muljaju uvoznici, nesposobni ...ko ce ga znati sta rade.Taljatele karbonara Udavih se [emoji39]
Haralampije Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 2 hours ago, Bujodrag said: Ta Amfisa izgleda propala ili se povukla s našeg tržišta. Imali su razne teglice koječega, prihvatljivog kvaliteta i cene, krastavčiće, cvekle i tako to, i razne sosiće. Sad ih nema nigde, čini mi se. ima ponesto u metrovu
Recommended Posts