Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Ma, opuštenacija :) 

Spremio sam istraživačku delegaciju, ovi moji matorci postaju sve dokoniji i dosadni, skoro kao ja. 

pa nek istražuju radnje, daću im spiskove, bolje to nego da gledaju teveliziju.

Posted
49 minutes ago, Bujodrag said:

Aha!

Ti i Renne ste deo zavere da me pošaljete negde daleko, u nepoznato, da me tamo otmu i prodaju Ancient Aliensima zbog žučne kese. :ohmy:

I taj majonez ste izmislili.

E, neće vam uspeti. ne dam se ja. Junačno spremam odstupnicu.

Nego, je l' ima u Amanu Amfisa sušeni paradajz? :rolleyes:

Не зна се ко је гори ид нас двоје.:laugh:

Рене сад озмислио неко црно пиво па ћеш по њега морати чак у Сарајево.:lolol:

Што се Амфисиног парадајиза тиче њега сам виђала у Гомексу код земунске пијаце.Није ти  далеко а ту је и Русмир да предахнеш.

Posted

Je l' ima Gomeks u Sarajevu, da obavim sve u jednoj turi.....

Posted

Dokrajčio kelj i rolat od mesa uz salatu kojoj vreme valjda nije. 

Nije mi ovo trebalo sad. 

Posted
11 hours ago, Bujodrag said:

Je l' ima Gomeks u Sarajevu, da obavim sve u jednoj turi.....

:D

Posted

Ja sam moj majonez pazario u Veru a ima i u Tempu navodno gde god je dijamant program.

Posted
15 hours ago, Bujodrag said:

Nego, je l' ima u Amanu Amfisa sušeni paradajz? :rolleyes:

Proverio jutros, nema

Posted

u veru ima sušenog paradajza doduše nije amfisin

Posted

Ima raznih ali su preskopi, taj Amfisa je imao prihvatljiv kvalitet i cenu.

Drugarica je pravila, ima veliku terasu. Ne znam da li je sama sušila paradajz ili kupovala već osušeni pa ga onda marinirala u ulju i začinima. super je bilo.

A mi smo se zarazili kad smo pre desetak godina svirali u Sloveniji. I bili u Novom Mestu kod nekih drugara i njihovi roditelji su sami spremali sušeni paradajz i to je bilo fenomenalno, jedna od boljih stvari koje sam jeo. Ni jedan kupovni se nije približio tom ukusu.

No, prost sam čovek, daj šta daš :D 

Posted

Ta Amfisa izgleda propala ili se povukla s našeg tržišta. Imali su razne teglice koječega, prihvatljivog kvaliteta i cene, krastavčiće, cvekle i tako to, i razne sosiće. Sad ih nema nigde, čini mi se.

Posted

Jbg, kad pričamo o sosu najsličnijem onom što se stavlja u MC Donaldsove burgere, mislim da je to Dijamantov Tartar sos. 

tartar-1.jpg

Posted
Ta Amfisa izgleda propala ili se povukla s našeg tržišta. Imali su razne teglice koječega, prihvatljivog kvaliteta i cene, krastavčiće, cvekle i tako to, i razne sosiće. Sad ih nema nigde, čini mi se.
Ma tako samo nesto nestane sa trzista na deseteine i desetine puta se to desilo -.-
Muljaju uvoznici, nesposobni ...ko ce ga znati sta rade.

Taljatele karbonara
Udavih se [emoji39]82d4483c65f520f7cc1f46e033d92f8b.jpg
Posted
2 hours ago, Bujodrag said:

ima ponesto u metrovu