*edited by mod Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Ovi iz backog monostora imaju sad i middle (wo)man kod Vukovog spomenika pa se ne mora vise placati harac post expressu.
darling Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 meni su odlakavile sise, sad sta je to ne znamto je znak da se pretvaras u zenu iz spanije. jedem varivo s raskuvanim rezancima, tek da nesto pojedem.
yolo Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 ja sam dosta zadovoljan kako izgleda poslednja zena iz spanije koju sam video - u ovom vudi alenovom rimskom filmu sto trenutno igra
banatjanin Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 (ne verujem ni halumiju iz monostora)za ovo si se ozbiljno samozajebala. na ovaj halumi padaju i Grci
darling Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 nisi me razumeo, a ni ja nisam bila precizna. artisteus cizis postujem, volim end jedem, al dok ne prodje aflatoksin, ne verujem ni njima. nikom iz srbije. nikom.
banatjanin Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 nisi me razumeo, a ni ja nisam bila precizna. artisteus cizis postujem, volim end jedem, al dok ne prodje aflatoksin, ne verujem ni njima. nikom iz srbije. nikom.a to.kapiram skroz...a jbg, nešto se mora jesti
Lancia Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 pre bih ti dao litar krvi, nego jednu tulumbu. ne da su uspele, bruka.
maheem Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 pretpostavio sam. garant neces ni recept napisati na odgovarajucem topiku.
Amelija Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 palačinke sa sirom zapečene u rerni+ pivo+ salata od spanaća, paradajza i bluka+ torte
Hippie Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 nisam imala one nase domache kore, pa sam fil za gibu [+ spanach] umotala u orgenik tortilje -- ispalo jos bolje
henrik larsson Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Pasta sa pestom od oraja i golice, zsalata, narendana sveža keleraba und šargarepa.
*edited by mod Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Uzeo jadranske lignje na kalenicu i nafilovao ih fetom i bacio na tiganj. Uz to sam pokupio rukolu i ceri pa napravio salatu uz neki domaci sir koji je keva poslala sa sela. Ne znam kako bih ga opisao osim kao mesavina mladog sira i morcarele.Sve u svemu ludilo kompletno.
Recommended Posts