Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Ovi iz backog monostora imaju sad i middle (wo)man kod Vukovog spomenika pa se ne mora vise placati harac post expressu.

Posted

gde je to tačno, jel' to neka radnja šta li ?

Posted
meni su odlakavile sise, sad sta je to ne znam
to je znak da se pretvaras u zenu iz spanije. jedem varivo s raskuvanim rezancima, tek da nesto pojedem.
Posted

ja sam dosta zadovoljan kako izgleda poslednja zena iz spanije koju sam video - u ovom vudi alenovom rimskom filmu sto trenutno igra

Posted
(ne verujem ni halumiju iz monostora)
za ovo si se ozbiljno samozajebala. na ovaj halumi padaju i Grci
Posted

nisi me razumeo, a ni ja nisam bila precizna. artisteus cizis postujem, volim end jedem, al dok ne prodje aflatoksin, ne verujem ni njima. nikom iz srbije. nikom.

Posted
nisi me razumeo, a ni ja nisam bila precizna. artisteus cizis postujem, volim end jedem, al dok ne prodje aflatoksin, ne verujem ni njima. nikom iz srbije. nikom.
a to.kapiram skroz...a jbg, nešto se mora jesti
Posted

pre bih ti dao litar krvi, nego jednu tulumbu. ne da su uspele, bruka.

Posted

pretpostavio sam. garant neces ni recept napisati na odgovarajucem topiku.

Posted

palačinke sa sirom zapečene u rerni+ pivo+ salata od spanaća, paradajza i bluka+ torte

Posted

nisam imala one nase domache kore, pa sam fil za gibu [+ spanach] umotala u orgenik tortilje -- ispalo jos bolje

Posted

Pasta sa pestom od oraja i golice, zsalata, narendana sveža keleraba und šargarepa.

Posted

Uzeo jadranske lignje na kalenicu i nafilovao ih fetom i bacio na tiganj. Uz to sam pokupio rukolu i ceri pa napravio salatu uz neki domaci sir koji je keva poslala sa sela. Ne znam kako bih ga opisao osim kao mesavina mladog sira i morcarele.Sve u svemu ludilo kompletno.