Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

Ovi iz backog monostora imaju sad i middle (wo)man kod Vukovog spomenika pa se ne mora vise placati harac post expressu.

gde je to tačno, jel' to neka radnja šta li ?

meni su odlakavile sise, sad sta je to ne znam
to je znak da se pretvaras u zenu iz spanije. jedem varivo s raskuvanim rezancima, tek da nesto pojedem.

ja sam dosta zadovoljan kako izgleda poslednja zena iz spanije koju sam video - u ovom vudi alenovom rimskom filmu sto trenutno igra

(ne verujem ni halumiju iz monostora)
za ovo si se ozbiljno samozajebala. na ovaj halumi padaju i Grci

nisi me razumeo, a ni ja nisam bila precizna. artisteus cizis postujem, volim end jedem, al dok ne prodje aflatoksin, ne verujem ni njima. nikom iz srbije. nikom.

nisi me razumeo, a ni ja nisam bila precizna. artisteus cizis postujem, volim end jedem, al dok ne prodje aflatoksin, ne verujem ni njima. nikom iz srbije. nikom.
a to.kapiram skroz...a jbg, nešto se mora jesti

tulumbe. brdo.

daj loma :cry:

pre bih ti dao litar krvi, nego jednu tulumbu. ne da su uspele, bruka.

pretpostavio sam. garant neces ni recept napisati na odgovarajucem topiku.

palačinke sa sirom zapečene u rerni+ pivo+ salata od spanaća, paradajza i bluka+ torte

nisam imala one nase domache kore, pa sam fil za gibu [+ spanach] umotala u orgenik tortilje -- ispalo jos bolje

Pasta sa pestom od oraja i golice, zsalata, narendana sveža keleraba und šargarepa.

Uzeo jadranske lignje na kalenicu i nafilovao ih fetom i bacio na tiganj. Uz to sam pokupio rukolu i ceri pa napravio salatu uz neki domaci sir koji je keva poslala sa sela. Ne znam kako bih ga opisao osim kao mesavina mladog sira i morcarele.Sve u svemu ludilo kompletno.