December 20, 20186 yr nektakote zasad se osećam moraću još koje kilo, da utvrdim Edited December 20, 20186 yr by aram
December 21, 20186 yr Celu noc se prevrcem po krevetu i razmisljam kako mi se jede pica...Sad mi je srce na mestu...Nazad u krevet [emoji16]
December 21, 20186 yr hell yeah. nisam jeo ništa danas osim onih slatkurija uz kafu. a de je krompir?
December 22, 20186 yr Očekujem sudar sa kloakom i osećam da mi šanse rastu nakon ukusne kajgane sa rikota sirom. Potrebu za svežom, neprerađenom hranom delom zadovoljio stabljikom celera. Uskoro kafa.
December 22, 20186 yr On 21.12.2018. at 8:05, detabo said: Celu noc se prevrcem po krevetu i razmisljam kako mi se jede pica...Sad mi je srce na mestu...Nazad u krevet išao si usred noći da kupiš picu? bravo!
December 22, 20186 yr 22 minutes ago, darling said: ja isto, samo paradajz umesto celera. Nisam baš prijatelj sa stabljikama celera, ali sam nedavno pazario i punio (1) harisom rastvorenom u grčki jogurt i (2) mešavinom rikote i kozjeg sira snažne arome. 12 minutes ago, Sara said: išao si usred noći da kupiš picu? bravo! Shvatio sam da je ustao i napravio.