svashtabezneshto Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 uh, uh, izdrži, proći će, a i na tom tvom spisku nema slatkiša, tako da možeš tugu u dobrim urmašicama utapati.
nisam ja Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 Ja pristavio il ragu. Nek se krčka sad lagano i dugo.
ronin Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 14 hours ago, renne said: Ne smem ništa masno, slano, ljuto, kiselo Živote lutalico Alkohol isto ništa?
ronin Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 1 hour ago, renne said: Ništa Jebem mu sve renne...Pa kako brate izdržavaš? I dokle tako?
renne Posted December 3, 2018 Author Posted December 3, 2018 3 hours ago, ronin said: Jebem mu sve renne...Pa kako brate izdržavaš? I dokle tako? a ko zna, možda za vjeke vjekov Izdržavam tako što kuvam kao nikada u životu, a uvek sam mnogo spremao
gospa buba Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 ce dizdrzi. bitno je samo da okruzenje ne pokushava da ga hrani. onda ce se snadje sam sent from bubamoto
nisam ja Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 Odro se od ribe što čuči tamo od subote. Jbga. Posebno sam radostan lizao onaj mali kontejner sa marinadom™.
Lancia Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 (edited) bozicne prce Edited December 6, 2018 by Majo
maheem Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 prase i jagnje iz marketa. zvuči grozno al je super ukusno
Lancia Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 2 minutes ago, maheem said: prase i jagnje iz marketa. zvuči grozno al je super ukusno grozan si. Spoiler
Lancia Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 6 minutes ago, maheem said: dobro je, bojao sam se da si patku okačio sram te bilo. si to kupio gotovo peceno, ili?
maheem Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 ma da, ima u marketu blisko super prasetina sa kožicom, tj. u 90% slučajeva je ok. večeras su imali i jagnjeće nogice. a patke iskaču iz zamrzivača al bojim se kofer overweighta. kontam kakav bi bio car da donesem smrznutu patku a onda se setim svih srpskih majki koje nosaju sarme i ostalo iz rerne deci po svetu
renne Posted December 6, 2018 Author Posted December 6, 2018 37 minutes ago, Majo said: bozicne prce ti poranio
Recommended Posts