Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

jok, tako izgleda becki iz rogenarta kad ga zaboravis pod grilom pa se ugljenise :D

Posted

ostatke pasulja kuvanog pre tačno 7 danasavršen

Posted
jok, tako izgleda becki iz rogenarta kad ga zaboravis pod grilom pa se ugljenise :D
a sta ti je ovo izmedju postirske tune i ugljena, jel humus?
Posted

cmrljo ajd mogla bi i da pises sta slikas..ovako je stvarno vec bzvze..treba da bacamo pasulj ili koske da nam kazu sta je na slici..

Posted

ja sam cula da slika govori hiljadu reci -_-@gazzaispod je ljuti dizon. imas na restoranima po svetu poklon, izleteo mi na fejsbuku.

Posted
da nasecka zelenis, cenim. barem se ja sa persunom i slicnim lisnati zacinima obracunavam makazama.
pitu sečem isključivo makazama. brzo, lako, svi prsti na broju.
Posted

ja pravila ove sto niko nije hteo da pravi pa prijavi valjaju li. pju kremoze, vredne salmonele.jajot.jpgUploaded with ImageShack.us

Posted

žuta vojska ko iz neke anime. svi junački pogibeše.supruga iz trpezarije (cirka 6m udaljenosti) viče: je l to cmrljina fotka? :lolol:

Posted

:Dzahvali se zeni, doslo vreme da je i ja prosim;)

Posted
mms.
Ništa mi nije stiglo. Aj opet.
Posted
Za šta će makaze?
da nasecka zelenis, cenim. barem se ja sa persunom i slicnim lisnati zacinima obracunavam makazama.
makaze su za seckanje zelenisa. nisam ni ja znao, ali tu je bilo ljubazno osoblje da objasni bosancu
Posted

Fileti orade i lubina, sa salatom od kuhane buranije sa maslinovim uljem i bijelim lukom.