Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

opet si pekla picu u onom lavoru?

jok, tako izgleda becki iz rogenarta kad ga zaboravis pod grilom pa se ugljenise :D

ostatke pasulja kuvanog pre tačno 7 danasavršen

jok, tako izgleda becki iz rogenarta kad ga zaboravis pod grilom pa se ugljenise :D
a sta ti je ovo izmedju postirske tune i ugljena, jel humus?

cmrljo ajd mogla bi i da pises sta slikas..ovako je stvarno vec bzvze..treba da bacamo pasulj ili koske da nam kazu sta je na slici..

ja sam cula da slika govori hiljadu reci -_-@gazzaispod je ljuti dizon. imas na restoranima po svetu poklon, izleteo mi na fejsbuku.

da nasecka zelenis, cenim. barem se ja sa persunom i slicnim lisnati zacinima obracunavam makazama.
pitu sečem isključivo makazama. brzo, lako, svi prsti na broju.

ja pravila ove sto niko nije hteo da pravi pa prijavi valjaju li. pju kremoze, vredne salmonele.jajot.jpgUploaded with ImageShack.us

žuta vojska ko iz neke anime. svi junački pogibeše.supruga iz trpezarije (cirka 6m udaljenosti) viče: je l to cmrljina fotka? :lolol:

:Dzahvali se zeni, doslo vreme da je i ja prosim;)

tortilja. mmm.

mms.
Ništa mi nije stiglo. Aj opet.
Za šta će makaze?
da nasecka zelenis, cenim. barem se ja sa persunom i slicnim lisnati zacinima obracunavam makazama.
makaze su za seckanje zelenisa. nisam ni ja znao, ali tu je bilo ljubazno osoblje da objasni bosancu

Fileti orade i lubina, sa salatom od kuhane buranije sa maslinovim uljem i bijelim lukom.