cmrlj Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 jok, tako izgleda becki iz rogenarta kad ga zaboravis pod grilom pa se ugljenise :D
yolo Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 jok, tako izgleda becki iz rogenarta kad ga zaboravis pod grilom pa se ugljenise :Da sta ti je ovo izmedju postirske tune i ugljena, jel humus?
ivy Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 cmrljo ajd mogla bi i da pises sta slikas..ovako je stvarno vec bzvze..treba da bacamo pasulj ili koske da nam kazu sta je na slici..
cmrlj Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 ja sam cula da slika govori hiljadu reci -_-@gazzaispod je ljuti dizon. imas na restoranima po svetu poklon, izleteo mi na fejsbuku.
mammy two shoes Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 da nasecka zelenis, cenim. barem se ja sa persunom i slicnim lisnati zacinima obracunavam makazama.pitu sečem isključivo makazama. brzo, lako, svi prsti na broju.
cmrlj Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 ja pravila ove sto niko nije hteo da pravi pa prijavi valjaju li. pju kremoze, vredne salmonele.Uploaded with ImageShack.us
maheem Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 žuta vojska ko iz neke anime. svi junački pogibeše.supruga iz trpezarije (cirka 6m udaljenosti) viče: je l to cmrljina fotka?
banecare1 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Za šta će makaze? da nasecka zelenis, cenim. barem se ja sa persunom i slicnim lisnati zacinima obracunavam makazama. makaze su za seckanje zelenisa. nisam ni ja znao, ali tu je bilo ljubazno osoblje da objasni bosancu
dacha od bosne Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Fileti orade i lubina, sa salatom od kuhane buranije sa maslinovim uljem i bijelim lukom.
Recommended Posts