September 30, 20186 yr Banana i dve pomorandže, to se nosi kad se ide u posetu devojci dok leži u bolnici
September 30, 20186 yr 3 hours ago, nisam ja said: Sad sam jeo nešto što se zove Kolač koji liči na knedle sa šljivama. znam, to je onaj s grizom. nije los za nas sto ne volimo knedle sa sljivama. ja jedem zobene i protein, nedeljni rucak Edited September 30, 20186 yr by darling
September 30, 20186 yr 5 hours ago, darling said: znam, to je onaj s grizom. nije los za nas sto ne volimo knedle sa sljivama. Jes to je taj
October 1, 20186 yr Majčica ( jedina? ) mi ispržila prženice ( hence ime) Ima još jučerašnjeg dobrog kajmaka i nekih domaćih kulena i pašteta
October 1, 20186 yr Mislim da nisam jeo prženice jedno 5 godina... Ovaj hleb izgleda lepo, volim te kao domaće, tu vrstu testa sa ovim krupnim rupama. Da ne reče da su prženice, pomislio bih da je samo prepečen Ja za kasni ručak imao grašak i pirinač, pa zatim pojeo bananu i nar, popio zeleni čaj sa limunom.
October 1, 20186 yr Podvarak.Moracu da napravim ribanac ove godine.Da mi podrum nije pun stapova za pecanje,ostavljao bih glavice.
October 2, 20186 yr On 27.9.2018. at 10:31, Ras said: @darling tnx za tip za sir, probaću ovih dana poskupeo na 1296. koliko me to nervira.