Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

Kranjske kobasice (ozi izdanje) presecene na pola uzduzno, smotano u pane di casa hleb, sa dijon senfom. Kad zatvorim oci - ne mozem da razlikujem od bg kobasica sa senfom sa crvenog kioska cca. 1980.

(ona stvar) kurac moj, salatu pojedem u velikim kolicinama i posle 10 min sam gladan kao vuk
pa nisam mislila samo salatu nego uz obrok,ribu,meso,neko jelo..i tako da jede sedam dana i navikne..u ishrani je sve stvar navike i bobami se itekako mogu menjati ako treba..a ne da se imaju trigliceridi i holesterol u 30toj

Mlada jagnjetina marinirana u kuminu, grilovana pa brzo zapecena tek da dobije jos malo korice, nalivena kajmakom...uz to sremus, zelena salata, mlad luk, leba, merloa.

stigla kod pokrajca vec?

• Author

ćevapi, oni bijeljinski, brdo, plus klasov somun

stigla kod pokrajca vec?
ne bih znao, kupio sam u halal ducanu kod djamije. Sve preporuke za jagu, ali sto numeju da je seku...izbegavati secenje kotleta.Update za dostupnost: jaga im stize utorkom i petkom.

Edited by Marko M. Dabovic

vec sam se zabrinula da me vise ne vole. a sta ima sve u halal ducanu, ne stizem da odem?

Prvo paradajz čorba kuhana od celog pandarajza i sa obiljem svežeg bosiljka pred kraj. Onda teleci karpaćo kojim je umotana nekakva tunjevina/kapar pašteta, mocarela, sušeni paradajizićićićići, dobra sa zrnevljem leba i senfa i ladan švapski vops.

ko me jebe sto u ova doba radoznalo svracam ovde. moram sad do kujne

beef pho, vijetnamska supa. jedna od meni najomiljenijih supa (uz nasu telecu i ruski rassolnik sa kiselim krastavcma)NqAfW7a.jpg

Za šta će makaze?

Nabavio sam glave lososa. Dobri komadi, po 450-550 grama komad.Isprobaću malo mesnatiju riblju čorbu nego inače.

vec sam se zabrinula da me vise ne vole. a sta ima sve u halal ducanu, ne stizem da odem?
Pomenuta jagnjetina 700 din na biranje, a djuture valjda 650, junetina (izgleda vrlo solidno), neke sveze kolbase za koje nisam pitao od cega su ali po boji izgledaju ovcje, cevapi, mlecni proizvodi (kajmak, paprika u pavlaci, sir, jogurt, uglavnom od Zornica iz Tutina), i tako to. Vredi otici ali u pravu je Gaca: siri je izbor u Maksim a Gorkog, kod Sandzaklija.

Edited by Marko M. Dabovic

Za šta će makaze?
da nasecka zelenis, cenim. barem se ja sa persunom i slicnim lisnati zacinima obracunavam makazama.

ja to videla od najdzele.