Indy Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Kranjske kobasice (ozi izdanje) presecene na pola uzduzno, smotano u pane di casa hleb, sa dijon senfom. Kad zatvorim oci - ne mozem da razlikujem od bg kobasica sa senfom sa crvenog kioska cca. 1980.
ivy Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 (ona stvar) kurac moj, salatu pojedem u velikim kolicinama i posle 10 min sam gladan kao vukpa nisam mislila samo salatu nego uz obrok,ribu,meso,neko jelo..i tako da jede sedam dana i navikne..u ishrani je sve stvar navike i bobami se itekako mogu menjati ako treba..a ne da se imaju trigliceridi i holesterol u 30toj
Аврам Гојић Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Mlada jagnjetina marinirana u kuminu, grilovana pa brzo zapecena tek da dobije jos malo korice, nalivena kajmakom...uz to sremus, zelena salata, mlad luk, leba, merloa.
renne Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 ćevapi, oni bijeljinski, brdo, plus klasov somun
Аврам Гојић Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 (edited) stigla kod pokrajca vec?ne bih znao, kupio sam u halal ducanu kod djamije. Sve preporuke za jagu, ali sto numeju da je seku...izbegavati secenje kotleta.Update za dostupnost: jaga im stize utorkom i petkom. Edited March 14, 2013 by Marko M. Dabovic
luba Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 vec sam se zabrinula da me vise ne vole. a sta ima sve u halal ducanu, ne stizem da odem?
dig_chohano Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Prvo paradajz čorba kuhana od celog pandarajza i sa obiljem svežeg bosiljka pred kraj. Onda teleci karpaćo kojim je umotana nekakva tunjevina/kapar pašteta, mocarela, sušeni paradajizićićićići, dobra sa zrnevljem leba i senfa i ladan švapski vops.
maheem Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 ko me jebe sto u ova doba radoznalo svracam ovde. moram sad do kujne
banecare1 Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 beef pho, vijetnamska supa. jedna od meni najomiljenijih supa (uz nasu telecu i ruski rassolnik sa kiselim krastavcma)
zmanic Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Nabavio sam glave lososa. Dobri komadi, po 450-550 grama komad.Isprobaću malo mesnatiju riblju čorbu nego inače.
Аврам Гојић Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 (edited) vec sam se zabrinula da me vise ne vole. a sta ima sve u halal ducanu, ne stizem da odem?Pomenuta jagnjetina 700 din na biranje, a djuture valjda 650, junetina (izgleda vrlo solidno), neke sveze kolbase za koje nisam pitao od cega su ali po boji izgledaju ovcje, cevapi, mlecni proizvodi (kajmak, paprika u pavlaci, sir, jogurt, uglavnom od Zornica iz Tutina), i tako to. Vredi otici ali u pravu je Gaca: siri je izbor u Maksim a Gorkog, kod Sandzaklija. Edited March 15, 2013 by Marko M. Dabovic
yolo Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Za šta će makaze?da nasecka zelenis, cenim. barem se ja sa persunom i slicnim lisnati zacinima obracunavam makazama.
Recommended Posts