Ras Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 15 hours ago, cmrlj said: eksperiment, tikvice praziluk slozenac. nije lose, ima viska tecnosti,sledeci put ili vise mrvica ili jedan red kora za lazanje, mozda tikvice u brasno il tako nesto, ali ukus je caroban pa ce se eksperiment nastaviti. Hide contents Šta je ovo sa prazilukom, bešamel, ili nešto drugo? Inače, odlično!
darling Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 (edited) 12 hours ago, maheem said: Orada i brancin na gradele ti postao domaci najo sam se zobi sa otprilike nicim. Edited August 13, 2018 by darling
Haralampije Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 1 hour ago, darling said: ti postao domaci najo sam se zobi sa otprilike nicim. Vec si gladna od toga, vidi kako si izduzila kasiku
cmrlj Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 5 hours ago, Ras said: Šta je ovo sa prazilukom, bešamel, ili nešto drugo? Inače, odlično! ukajmaceni sir s mlekom, stapnim mikserom zdrobila u sos. praziluk pblago proprzen na puteru. da je bio besamel ne bi bilo viska vode, al bi bilo teze. ali ukusno:)
Ras Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Tnx! Potrošio sam (jeo svaki dan) tikvice koje sam uzeo iz tetkine bašte. Ogromne, a mlade! Pauziraću neki dan, pa ću se setiti da probam sa prazilukom.
cmrlj Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 probaj, pa javi. i nemoj da preskaces svezi bosiljak, vazan je:)
halloween Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 On 12.8.2018. at 19:42, Vapad said: Njam, njam, super izgleda.
Anonymous Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 On 12.8.2018. at 17:07, cmrlj said: eksperiment, tikvice praziluk slozenac. nije lose, ima viska tecnosti,sledeci put ili vise mrvica ili jedan red kora za lazanje, mozda tikvice u brasno il tako nesto, ali ukus je caroban pa ce se eksperiment nastaviti. Reveal hidden contents Identična posuda, isti problem. Proklete tikvice puštaju vodu. Sad ću da probam da ih iseckam, posolim i sačekam da puste vodu.
cmrlj Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 (edited) khm, nece uspeti, zaboravila da napisem da su pustile vodu uprkos tome. jedna sloj neskuvanih lazanja resava problem. ili iscedjene tikvice u brasno. cenim, jos ne znam. nego, je l ukusno? i koliko je dugo bilo u rerni, moje cetrdesetak koliko se secam. Edited August 15, 2018 by cmrlj
Anonymous Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 Ukusno, naravno. Ja nemam klasičnu rernu, imam onu turbo rernu, tamo je pola sata. Probaću i ja sa brašnom. Staviću i paprike, paradajz i uopšte kog god povrća da se dohvatim.
renne Posted August 15, 2018 Author Posted August 15, 2018 Pa uvek tikvice prvo idu u so, pa se so ocedi i obriše ubrusom, i nema više vode, kao i patlidžan
Recommended Posts