August 13, 20186 yr 15 hours ago, cmrlj said: eksperiment, tikvice praziluk slozenac. nije lose, ima viska tecnosti,sledeci put ili vise mrvica ili jedan red kora za lazanje, mozda tikvice u brasno il tako nesto, ali ukus je caroban pa ce se eksperiment nastaviti. Hide contents Šta je ovo sa prazilukom, bešamel, ili nešto drugo? Inače, odlično!
August 13, 20186 yr 12 hours ago, maheem said: Orada i brancin na gradele ti postao domaci najo sam se zobi sa otprilike nicim. Edited August 13, 20186 yr by darling
August 13, 20186 yr 1 hour ago, darling said: ti postao domaci najo sam se zobi sa otprilike nicim. Vec si gladna od toga, vidi kako si izduzila kasiku
August 13, 20186 yr 5 hours ago, Ras said: Šta je ovo sa prazilukom, bešamel, ili nešto drugo? Inače, odlično! ukajmaceni sir s mlekom, stapnim mikserom zdrobila u sos. praziluk pblago proprzen na puteru. da je bio besamel ne bi bilo viska vode, al bi bilo teze. ali ukusno:)
August 13, 20186 yr Tnx! Potrošio sam (jeo svaki dan) tikvice koje sam uzeo iz tetkine bašte. Ogromne, a mlade! Pauziraću neki dan, pa ću se setiti da probam sa prazilukom.
August 15, 20186 yr On 12.8.2018. at 17:07, cmrlj said: eksperiment, tikvice praziluk slozenac. nije lose, ima viska tecnosti,sledeci put ili vise mrvica ili jedan red kora za lazanje, mozda tikvice u brasno il tako nesto, ali ukus je caroban pa ce se eksperiment nastaviti. Reveal hidden contents Identična posuda, isti problem. Proklete tikvice puštaju vodu. Sad ću da probam da ih iseckam, posolim i sačekam da puste vodu.
August 15, 20186 yr khm, nece uspeti, zaboravila da napisem da su pustile vodu uprkos tome. jedna sloj neskuvanih lazanja resava problem. ili iscedjene tikvice u brasno. cenim, jos ne znam. nego, je l ukusno? i koliko je dugo bilo u rerni, moje cetrdesetak koliko se secam. Edited August 15, 20186 yr by cmrlj
August 15, 20186 yr Ukusno, naravno. Ja nemam klasičnu rernu, imam onu turbo rernu, tamo je pola sata. Probaću i ja sa brašnom. Staviću i paprike, paradajz i uopšte kog god povrća da se dohvatim.
August 15, 20186 yr Author Pa uvek tikvice prvo idu u so, pa se so ocedi i obriše ubrusom, i nema više vode, kao i patlidžan