Skyhighatrist Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 To će se izjede ovde, kući teram samo srdele i inćune u teglama, i sireve u original pakovanjima (Gligora mi 50m od gajbe, jedem samo leba, sira i srdela)
darling Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 (edited) dobro, onda neces smrdeti, najvaznije je da nas ne brukas sad mi se jedu srdelice. bez icega. ladne, od rucka... Edited August 9, 2018 by darling
adam Posted August 10, 2018 Posted August 10, 2018 12 hours ago, Majo said: guglao, pretpostavljam da ovo nije pekorin: taj taj! supec cvili kad se renda. probaj obavezno.
darling Posted August 10, 2018 Posted August 10, 2018 13 hours ago, gospa buba said: a jucher politiko thessalonikis. a tek to ovo mi zvuci ko da si se najela lokalne politike il politicara u solunu, ko kad bi se kod nas kolac zvao lokalna samouprava il gradski menadzer, tako nesto
gospa buba Posted August 10, 2018 Posted August 10, 2018 ne znam zahsto se tako zove, za to bih morala ili da znam grchki opasno ili da prodavachica u slasticharni zna sve o svemu. sacu da guglam. grci koje dobro znam su sa surovog juga, ne znaju severne prilike. a ne znaju ni kolach.divan je kolach. prvi put sam ga i probala samo zbog imena, to je istiina.sent from bubamoto
maheem Posted August 10, 2018 Posted August 10, 2018 1 hour ago, darling said: ovo mi zvuci ko da si se najela lokalne politike il politicara u solunu, ko kad bi se kod nas kolac zvao lokalna samouprava il gradski menadzer, tako nesto Znači krmetina
gospa buba Posted August 11, 2018 Posted August 11, 2018 dobro je vec sam se isprepadala da bi se najeo paprike i kuruza [emoji38]sent from bubamoto
nisam ja Posted August 11, 2018 Posted August 11, 2018 Rene (ljuti korene), jer praviš bosanske ćevapsone il su ovo kupovne bede? Ne znam šta greekovi nižu na pork suvlakije al su neki pravo masni komadi. Vrat možda?
cmrlj Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 (edited) eksperiment, tikvice praziluk slozenac. nije lose, ima viska tecnosti,sledeci put ili vise mrvica ili jedan red kora za lazanje, mozda tikvice u brasno il tako nesto, ali ukus je caroban pa ce se eksperiment nastaviti. Spoiler Edited August 12, 2018 by cmrlj
hansolo Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 Som i saran, svezi iz Tise, pire od celera i preliv (ulje, bosiljak, limun, beli luk)
Recommended Posts