assück Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 skuvao lignje u nekom paradjz sosu, zacinio i tako to. napravio salatuovupopio 1 grimbergen blonde uz to
Valk Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Brancin + grilovane pečurke.Ubi me ova zdrava hrana, još sam gladna :(
ivy Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 jedi mnogo salate uz obrok to bi trebalo dosta da popuni...i ajde,ajde navices se,nece ti nista faliti
renne Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 Brancin + grilovane pečurke.Ubi me ova zdrava hrana, još sam gladna :(Smrt zdravoj hraniПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
assück Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 (ona stvar) kurac moj, salatu pojedem u velikim kolicinama i posle 10 min sam gladan kao vuk
Кристофер Лумумбо Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Brancin + grilovane pečurke.Ubi me ova zdrava hrana, još sam gladna :(sampinjoni, pretpostavljam? zasto je izbor pecuraka ovako siromasan u supermarketima? pored sampinjona ima samo shitaki pecuraka i suve bukovace.
Valk Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 (edited) Mrzim salatu.Edit@kojotKupila sam ih gotove, inače sam pre par dana našla neki koktel zamrznutih pečuraka gde je bilo svašta. To sam propržila na mulju i začinila i bilo je baš fino uz pirinač. Edited March 13, 2013 by Valkyrie
Čutura Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Mrzim salatu.Edit@kojotKupila sam ih gotove, inače sam pre par dana našla neki koktel zamrznutih pečuraka gde je bilo svašta. To sam propržila na mulju i začinila i bilo je baš fino uz pirinač.jel iz bele kese sa nekim slovima? :D
assück Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 ode cela serpa koha mogao si barem malo da ostavis <_<
lostfanforever Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 cokoladna bomba sa korom od marcipana ispunjena nadevom od nugata bila u hajdelbergu prvi put u zivotu i delovalo mi je kao neki lokalni specijalitet koji moram probati. uz ovu isla i jedna pink sa blood orange kremom.tja mogli su i vise marcipana u omotac da stave
lostfanforever Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 (edited) ne brigaj, bolja je na slici nego u realnostii mali trol, hajdelberzani svi tecno pricaju inglish a na AFN Eagle radijou pici kantri uz juznjacki engleski -_- Edited March 13, 2013 by lostfanforever
Recommended Posts