March 13, 201312 yr skuvao lignje u nekom paradjz sosu, zacinio i tako to. napravio salatuovupopio 1 grimbergen blonde uz to
March 13, 201312 yr jedi mnogo salate uz obrok to bi trebalo dosta da popuni...i ajde,ajde navices se,nece ti nista faliti
March 13, 201312 yr Author Brancin + grilovane pečurke.Ubi me ova zdrava hrana, još sam gladna :(Smrt zdravoj hraniПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
March 13, 201312 yr (ona stvar) kurac moj, salatu pojedem u velikim kolicinama i posle 10 min sam gladan kao vuk
March 13, 201312 yr Brancin + grilovane pečurke.Ubi me ova zdrava hrana, još sam gladna :(sampinjoni, pretpostavljam? zasto je izbor pecuraka ovako siromasan u supermarketima? pored sampinjona ima samo shitaki pecuraka i suve bukovace.
March 13, 201312 yr Mrzim salatu.Edit@kojotKupila sam ih gotove, inače sam pre par dana našla neki koktel zamrznutih pečuraka gde je bilo svašta. To sam propržila na mulju i začinila i bilo je baš fino uz pirinač. Edited March 13, 201312 yr by Valkyrie
March 13, 201312 yr Mrzim salatu.Edit@kojotKupila sam ih gotove, inače sam pre par dana našla neki koktel zamrznutih pečuraka gde je bilo svašta. To sam propržila na mulju i začinila i bilo je baš fino uz pirinač.jel iz bele kese sa nekim slovima? :D
March 13, 201312 yr cokoladna bomba sa korom od marcipana ispunjena nadevom od nugata bila u hajdelbergu prvi put u zivotu i delovalo mi je kao neki lokalni specijalitet koji moram probati. uz ovu isla i jedna pink sa blood orange kremom.tja mogli su i vise marcipana u omotac da stave
March 13, 201312 yr ne brigaj, bolja je na slici nego u realnostii mali trol, hajdelberzani svi tecno pricaju inglish a na AFN Eagle radijou pici kantri uz juznjacki engleski -_- Edited March 13, 201312 yr by lostfanforever