darling Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 malinama ne prolazi sezona do prvih mrazeva, desava se da i krajem oktobra ima sveze maline na pijaci.
mraki Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 (edited) Eto, to nisam znao. Mislio sam da je sezona samo ono kad štrajkuju. Edited August 9, 2018 by mraki
maheem Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Carbonara. Malo ima boljih stvari na ovom svetu od dobre carbonare
adam Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 istina. dobra carbonara je carski obrok! ovde rizoto s tikvicom, limunom i dosta rendanog pekorina, belo vino i za dezert jagode. nisu lose domace jagode ove godine, dosta suncano leto.
gospa buba Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Carbonara. Malo ima boljih stvari na ovom svetu od dobre carbonarekarbonara je hrana i lijek.sent from bubamoto
makaronee Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 (edited) hedointernacionala: kraski prsut, gruzijski leba, grcke masline, spanjski rouze. Edited August 9, 2018 by makaronee mnogo rouzea
Lancia Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 38 minutes ago, adam said: istina. dobra carbonara je carski obrok! ovde rizoto s tikvicom, limunom i dosta rendanog pekorina, belo vino i za dezert jagode. nisu lose domace jagode ove godine, dosta suncano leto. guglao, pretpostavljam da ovo nije pekorin:
Lancia Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 fala Renne, imam neku slicnu lutkicu, pa da je ne rendam zadzabe
renne Posted August 9, 2018 Author Posted August 9, 2018 8 minutes ago, Majo said: fala Renne, imam neku slicnu lutkicu, pa da je ne rendam zadzabe idi slikaj auto pa kači, batali zjebancije da vidimo kakav je unutra
gospa buba Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 portokalopita. mnjac a jucher politiko thessalonikis. a tek to sent from bubamoto
nisam ja Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Šta ti je to sve? Od jutros sam na solunskom frontu qujna vise so dajte hinte. Izodiro se od super masnjara svinjskih ražnjića i finih krompirića tu u komšilookoo. Bi mi dosta za ceo dan. Slabo sam pivo pio al crni fix je real fix. Super je taj ćumez. Ime mu na grčkom znači ćumur il ugalj vareva. Kad ideš u klonju uđeš iza pa ti greečka snajka prstom od mlevena mesa upre u vrata. A tamo:
gospa buba Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 kolachi bre. orindz paj, zaliveno testo slatko dumresh al divno. a politiko je ozdo zaliveno testo sa kokosom, a gore beli fil i raskoshno cimeta preko svega. politiko mi je uvek favorit, ako nisam jela ko da nisam ni bila sent from bubamoto
nisam ja Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Da bre. Nisam znao kako se vika. Taj orindž paj sam ja u grčkom horoskopu.
Skyhighatrist Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Norveški suhi bakalau u Tommyju na akciji 210kn, uzeo jutros jednu daščicu od 600 gr
Recommended Posts