March 11, 20187 yr Palačinke u vinskom šatou. Nisam uopšte pomislio da ih uslikam pre nego što sam ih napao iz više pravaca i iz svih oružja.
March 11, 20187 yr 2 hours ago, katamaran said: Uskoro cu eating rusku salatu bez majoneza. Cini mi se da mi se vec neko vreme vise svidja tako nego skroz gotova. kako kaže živkucin: priberi se čoveče!
March 11, 20187 yr Sirijusli mi ich ne treba majonez. Mada je ovaj put dobro ispala. Al svaki put kad se pravi ruska ja moram jednu turu bez majoneza. Obozavam.
March 17, 20187 yr Sve po redu: paradajz corba,ljignje na krompjeru (vino,batat,ruzmarin,bluk,mulje,biber,persun),salata zelena plus spanac,feta i mluk i sok limete +belo komuna i villa vina po zelji Edited March 17, 20187 yr by Haralampije
March 18, 20187 yr obozavam sutlijas, dobro si me podsetio da postoji, fala ja sam jeo jaja za dorucak i malo crnog leba od francuskinja. zao mi je sto dorucak ne traje zauvek, toliko ga volim.
March 19, 20187 yr spanat i jaja ne okoi pire krunpir, upravo ostavila korisnicima da jedu sent from bubamoto