Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Od srne, ali nema emocije, glupa je i ružna. Za razliku od njujsvija.

Posted (edited)

kasno si mi reko, valjda ce da prodje kao jare.Morgana, a i mas i rep.

Edited by Lancia
Posted (edited)

pa da, za navigacijudobila sam 24 h kitchen. kad god ga upalim, vidim onog rudolfa sto prica s desna na lijevo. da li je program stvarno takav ili treba da prijavim kvar provajderu kablovske televizije? mada, dobar je rudolf.

Edited by morgana
Posted

spagete s pekorinom i biberom, i, za nepoverovati, naletela na neprskani limun u merkatoru, pa narendala i njega. meni divno.

Posted

ubio sam kakvu sam kombinaciju ramena i thai supe napravioprvo sam od tom ka ga paste, mleka od kokosa, suvih racica, mlevenog lime lista i lemongrassa napravio bazuu to sam ubacio sveze gambore i file lista na kockiceu drugoj serpi sam skuvao soba nudle od heljdepustio sam da provri baza i u to sam rknuo sveze alge (danasnji pazar dana na kalenicu), daikon, sargarepu, brokoli, sremus, blitvu... i odmah tako al dente da ne kazem raw servirao preko nudli u dubokom tanjiru, prethodno sam korigovao ukus soja sosom, ribljim sosom (hvala mau), sokom od limete i uljem od susama.ispalo je brutalno mamojebno, nijedna supa iz thai timea nije bolja od oveuz to sam nabadao salatu od svezih algi sa daikonom, u vinegretu od limunovog soka, soja sosa, ribljeg sosa i ulja od susama....

Posted

mesna struca i pobacala okolo u tepsiju crvenu papriku i karfiol,zelena salata sa blukom

Posted

urquell, supa, rinflajs, urquell, urquell...

Posted

Čvarci, leba, paprike ljute, mladi cluk, pils plusПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted

Ja sam jela ražani hleb sa abc krem sirom i dimljenim lososom (squadra). Pošto sutra ujutru idem da vadim krv ne smem više ništa da jedem a gladnjikava sam. Imam neke jagode i jabuke, valjda to neće da smeta :(

Posted
Ja sam jela ražani hleb sa abc krem sirom i dimljenim lososom (squadra). Pošto sutra ujutru idem da vadim krv ne smem više ništa da jedem a gladnjikava sam. Imam neke jagode i jabuke, valjda to neće da smeta :(
Pa nisi trebala ni to.Zavisi šta kontrolišeš, no po 19h klopa je no-no.
Posted

To sam jela oko 8-pola 9, dakle pre je za JA topic (Just Ate) nego NE.Radim sve, kks+biohemiju. Rekoše mi 12h pre vađenja krvi da se ne jede, taman oko 8 idem do laba.