halloween Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 (edited) Haralampje kuva kao bog! Edited February 16, 2018 by halloween
nisam ja Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 onaj karamelizovani luk je morao više da izgubi formu i ode ka džemu, in my book. šta behu ovi žganjci? Ne razaznajem.
renne Posted February 16, 2018 Author Posted February 16, 2018 Dinstana piletina u luku, a pre.toga se obari krompir, dodaje se brašno i mileram, pa se prave kašikom kao knedlice, pa se sipa u piletinu. To je ukratko
banatjanin Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 Kakav sam Pho pojeo! Oriđiđi kao u Vijetnamu, a u sred Budimpešte. Oriental Soup Shop se zove mesto, blizu Arpad mosta sa peštanske strane. Na meniju desetak supa, još toliko drugih azijskih jela (rolnice, nudle, dim sum), hipsteraj ambijent, razumne cene, jedva mesto našli. Velika činija, vrhunska supa, puno nudli, meso biraš - hoceš od rozbratne ili od kolenice, sa strane gomila korijandera, klice, lajm, dobar čili, pristojan fiš sos... Malo šta toliko volim da pojedem kao dobar pho.
darling Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 pire od brokolija. potpuno nova dimenzija od brokolija. mislim da sam se zaljubila
Lancia Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 2 hours ago, banatjanin said: Kakav sam Pho pojeo! Oriđiđi kao u Vijetnamu, a u sred Budimpešte. Oriental Soup Shop se zove mesto, blizu Arpad mosta sa peštanske strane. Na meniju desetak supa, još toliko drugih azijskih jela (rolnice, nudle, dim sum), hipsteraj ambijent, razumne cene, jedva mesto našli. Velika činija, vrhunska supa, puno nudli, meso biraš - hoceš od rozbratne ili od kolenice, sa strane gomila korijandera, klice, lajm, dobar čili, pristojan fiš sos... Malo šta toliko volim da pojedem kao dobar pho. huh, seksi. 18 minutes ago, darling said: pire od brokolija. potpuno nova dimenzija od brokolija. mislim da sam se zaljubila not seksi, huh.
darling Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 1 hour ago, Majo said: huh, seksi. not seksi, huh. izgleda da neam sanse kod tebe. al zato banatjanin
banatjanin Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 20 hours ago, darling said: izgleda da neam sanse kod tebe. al zato banatjanin Doručkovaćemo mak u krevetu
darling Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 (edited) a da je izabrao mene, valjali bismo se u maku, uvijali bismo se jedno oko drugog kao strudle i lizali bismo fil jednom drugom s dlakavih tela. eh, neka mu te, doruckujte mak u krevetu pire od brokolija, drugi dan. Edited February 17, 2018 by darling
gospa buba Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 zeno draga uzmi jedi neshto drugo, makar na silu sent from bubamoto
nisam ja Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 late night burito aka čišćenje pred pranje sudova. al što mi je juče prijala riba...mmmmhmmm.
nisam ja Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 (edited) On 2/16/2018 at 2:07 PM, renne said: Dinstana piletina u luku, a pre.toga se obari krompir, dodaje se brašno i mileram, pa se prave kašikom kao knedlice, pa se sipa u piletinu. To je ukratko nisam jeo. Edited February 17, 2018 by nisam ja
Recommended Posts