February 28, 201312 yr od kada naučih da koristim štapićene znam šta je dosta kineske raneMoze to lepo i viljuskom. (Sad se setih scene u restoranu u Singapuru od pre nekih godina, kad se ja junacki borim s nekim verovatno chow meinom - kad slatka kelnerichica besumno dodje i stavi mi pored tanjira viljusku, uz osmejak. Malo me bilo blam, ali ne puno).
February 28, 201312 yr lindt crnu čokoladu sa lešnicima celimsa mnooooooogo lešnikaode već više od pola od 150gmoram da sklonim
February 28, 201312 yr moja zena je preterano zablistala sa nekom pastom trofie liguri koju je spremila sa tunom spanacem slatkim lukom i puno bosiljka. ja sam na to natrpao ulje od tartufa i rendani parmadjelo i krupno mleti papar. savrsenstvofala vam na inspiraciji. oduševio sam upravo ženu sa sličnim combom.
February 28, 201312 yr nema na cemu, javi utiske.Nije lose :)Banana, kasika tahinija, dve kasicice meda i prstohvat kakaoa je mera koja mi odgovara.
March 5, 201312 yr poslednju teglu mog kompota od kruške iz leta 2011. ala sam ga konzervirala,svaka mi čast
March 5, 201312 yr kulen stasao da se jede. ljut, odlicanpojescu ga celog dok se pojavi paradajz iz nase basticei svako jutro sam neutoljivo zedna zbog kulenske vecere