December 11, 20177 yr 13 minutes ago, Čutura said: moje seljacko nepce se nikad nije naviklo na ukus marcipana.. :( Pa jesi jeo kao mali deca kostice od kajsije¿ Mene ta gorcina vise podseca pò ukusu na marcipan, nego badem.
December 11, 20177 yr ja suljpa od danas. nisam mogao izdrzati. hukcem i brekcem al mi srce na mestu. fala arame - mada, moram priznati da nisam turio ni mrkvu ni paskanat. doduse nisam ni rebarca nego kosku od sunke. al fine, spanske, sto sam letos pazario i lagano je deljasmo do sad. ostalo jos za dvaput. sreca, radost! Edited December 11, 20177 yr by adam
December 11, 20177 yr 4 minutes ago, Majo said: Pa jesi jeo kao mali deca kostice od kajsije¿ Mene ta gorcina vise podseca pò ukusu na marcipan, nego badem. jeo, ma ni to nesam voleo :(
December 15, 20177 yr 7 minutes ago, askeladden said: Slatko od zelenih oraha. e ovo bih voleo da probam. mora da je jak ukus.
December 15, 20177 yr Nije domace,ali i dalje zakiva. Zena je morala da me odvaja od teglice. Ruske proizvodnje,pa ako imas prodavnicu njihove hrane,trazi.Slicno je slatkom od zelenih smokvi.
December 15, 20177 yr Kad smo kod rusa jel postoji još ona prodavnica u Belvilu... ...xxx.... zar je bila i gde je, ako josh jeste sent from bubamoto kikiriki u vasabiju se jede, delezov.
December 15, 20177 yr 44 minutes ago, Frank Pembleton said: Kad smo kod rusa jel postoji još ona prodavnica u Belvilu... ...xxx.... Nope, zatvorili još prošle godine...