katamaran Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 banane zalivene mesavinom tahinija, meda i kakaoa. super je, pravite.1:1:1 ?
cmrlj Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 1:1:1 ?jok, tahinija vise, meda po zelji (mislim da grci rade 1:1, meni to preslatko), kakaoa dok ti se ne svidi boja:) sve ti to ofrlje, radi se po ukusu, dodas pa probas, pa opet dodas, pa ako treba jos malo, tesko ces pogresiti.
yolo Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 imam ja teglicu nekog grckog tahinija sa medom koju sam otvorio i potrosio par kasicica pre nego sto sam shvatio da se unutra nalazi med a bas sam se cudio odakle sad humus koji pravim ima sladak ukus. ne mogu se setiti da li sam ga odlozio u kantu za otpatke ali ako nisam rado cu udeliti nekoj dobroj forumskoj dusi koju mrzi da sama mesa med i tahini.
cmrlj Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 ja sam veceras jela: bakalar na crveno, bakalar na belo, tapenadu od maslina, dimljeni losos, kapare usoljene, masline kalamate, dve vrste, caciki, ren u kefiru, prepeceni sarlov razeni, rukolu i zelenu salatu i hektolitar vina.
katamaran Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 jok, tahinija vise, meda po zelji (mislim da grci rade 1:1, meni to preslatko), kakaoa dok ti se ne svidi boja:) sve ti to ofrlje, radi se po ukusu, dodas pa probas, pa opet dodas, pa ako treba jos malo, tesko ces pogresiti.Hvala lepo :)
yolo Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 moja zena je preterano zablistala sa nekom pastom trofie liguri koju je spremila sa tunom spanacem slatkim lukom i puno bosiljka. ja sam na to natrpao ulje od tartufa i rendani parmadjelo i krupno mleti papar. savrsenstvo.pasta je kupljena u italiji, jel neko video ovako nesto kod nas:
cmrlj Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 moja zena je preterano zablistala sa nekom pastom trofie liguri koju je spremila sa tunom spanacem slatkim lukom i puno bosiljka. ja sam na to natrpao ulje od tartufa i rendani parmadjelo i krupno mleti papar. savrsenstvo.pasta je kupljena u italiji, jel neko video ovako nesto kod nas:nema trofija kod nas, idealne za pesto, ima ih u hrvatskoj.
Recommended Posts