cmrlj Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 dnevna doza otrova.Uploaded with ImageShack.us
duda Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 (edited) moj muž danas odlučio da se istakne (za moj rođendan ) i kao čovek koji inače ne kuva, odlučio se za ribu.poranio na kalenić, pazario lososa (danas stiglo) bacio ga na tanke kolutove krompira, dodao malo nagnječene i ne sasvim oguljene čenove bela luka, posolio, zamuljio, malo zabelovinio, malo svežeg peršunapod foliju pa u rernuposle otvorio pa malo na gril metodlosos bio sjajan, ali sve ovo pišem zbog onog b. luka koji je tako pečen ispao prosto spektakularanotimali smo se i bilo nam malo, a dve glavice stavljeneuz to divno seo bovinov suvinjon blank Edited February 26, 2013 by duda
duda Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 hvala, hvala :) u gužvi sam ovih dana, krenula pod stare dane da se obrazujem, al' ostajem u obavezi kada se negde bude okupljala ekipica da donesem neke salčiće, orasnice, šta društvo poželi
renne Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 E pa nek je srećan dudoПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
wall Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 @Duda Srećan! :)Ova jagoda stvarno izgleda plastično.
Ravanelli Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 (edited) brownie u smokvici :zorannah: Edited February 26, 2013 by Ravanelli
cmrlj Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 @dudabelog luka nikad dosta, srecan rodjis:)@assuckdlakava ti jagoda.ot. banane zalivene mesavinom tahinija, meda i kakaoa. super je, pravite.Uploaded with ImageShack.us
MayDay Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 hehe, ja cesto zalivam jagode mesavinom tahinija i meda. zapravo, to meni mama stalno dok sam radila po celu noc donosila med i taan makedonski po kasiku smuljano, pa se prisetila da moze i sa jagodicama. :D
belch Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 (edited) što ja volim da mešam ta dvadomaća alva praktično, ukus je isti Edited February 26, 2013 by funk soul sister
duda Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 hvala vam ljudi, svima :) nije mi nikada pala na pamet ta kombinacija, a verujem da je dobra
cmrlj Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 (edited) ^&^^meni makedonski gorak, bolji mi onaj sto ga je gazza reklamirao. ovo sve dok ne nabavim meljaca ubicu pa postanem primarna proizvodjacica najtahinija. Edited February 26, 2013 by cmrlj
Recommended Posts