September 7, 20177 yr senf? prejela se lazanje da smirim živce posle celodnevnog smaranja. sad se kajem. još sam pride maznula i dva keksa. sledi mi ada.
September 7, 20177 yr ja cu umreti od prejedanja dinjom!!!! pojela sam 2kile dinje danas (nikad prikladniji smajli)
September 7, 20177 yr Slatki kupus sa svinjetinom i mnogo je dobar. Malo luka, šargarepu i meso prvo dobro izdinstam, a tek onda dođe kupus, tako da se na kraju ne raskuva. Za gustinu, umesto zaprške, na početku narendam jedan krompir. Malo paradajza, kim i jedan zapraš vrhunskom alevom paprikom. Počeo sam da rasturam kako pripremam klasična kuvana jela.
September 20, 20177 yr prosto za pripremu (muskatnu bundevu izreži na prstenove, složi na dno šerpe, ili tiganja, zalij sa malo vode, pospi šećerom- koristim žuti i cimetom i kuvaj na tihoj vatri dok se tečnost ne pretvori u sirup) i vrlo ukusno - jedem ga i neohlađeno može se nadograditi (za goste) umućenom pavlakom/šlagom i posuti semenkama bundeve Edited September 20, 20177 yr by Ras