darling Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 stvar ukusa. ja najvise volim megle, ako nema, galbani, sledeca je cotarela. onu domacu zelenu na c sam jednom jela i bila mi je bljak.
mlatko Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 ma imam, al sad mi se jede mokrinski edit: al da, jeste izbor bolji nego tamo, ali opet nije sjajan, to baš neko vreme hoću da podelim sa forumom. mnogo, mnogo je bolji izbor svega u fr, belgiji, lux... jebem ti, nakupujem se tamo svega i svačega, ovde jebene cvetove tikvica ne mogu da nađem :( Fiori di zucca [emoji53] ja imam al ih ne trazim [emoji31] Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
aram Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 (edited) što bre crni mlatko, fiori di zucca su super. punjeni, prženi, kakvi hoćeš... npr. Edited July 23, 2017 by aram
mlatko Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 Kako punis fiori zucconi [emoji6] majke ti? Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Budja Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 ti imas i bolji izbor tamo,ovo je sve iz maxija,secam se kako sam se pre dve godine mrstio na taj kupovni koziji,jednom probao i nikad vise do trenutka kad zena od koje sam kupovao domaci meki koziji sir nije prodala kozu jer nije znala sta da radi sa sirom i mlekom.sad mi dobar i kupovni :( Je l ide sir sa ribom?
aram Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 Kako punis fiori zucconi [emoji6] majke ti? zajebavaš? pa lako se pune, duneš lagano da se otvori koliko da možeš da počupaš prašnike i tučak, napuniš i lagano uvrneš vrh...
mlatko Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 nikad video cinimse Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
aram Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 e šta radiš ti tamo u toj italiji, ako je meni jasno... evo ti ovde lepo detaljno, sa sve slikama
Jeremija Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 Upravo završio večeru, pohovano meso i tikvice (po jedan dan stojalo u različitim pacevima), i salata sa boranijom, lukom, maslinkama, bosiljkom... itd.
Ras Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 E koja je mocarela u maksiju onako da valja? ....shit has hit the fan... kapone
mlatko Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 e šta radiš ti tamo u toj italiji, ako je meni jasno... evo ti ovde lepo detaljno, sa sve slikama Neb ja to jeo a kamoli pravio... Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
darling Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 (edited) ja sam jela pastu s paradajzom, patlidzanom, rikotom i rukolom i primo i sekondo. Edited July 23, 2017 by darling
Recommended Posts