cmrlj Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 ja mislila da se tako podrazumeva. evo i ova zuti safran tako pravi (ne znam samo sto je kuvala kore, al to sad nije tema).
dig_chohano Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Bade-mantil, gaće, glomazna šnicla, vops. Žena na službenom putu.
Amelija Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 neke crnomanjaste hlepčiće sa seckanim lešnicima unutra ubivaju kako su dobri
Valk Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Pileću supu-čorbu. Skuvala sam lonac od 9 litara, šta sve neću da radim, samo da ozdravim :(
renne Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Pileća džiga sa gomilom cluka i paradajz salatom
dig_chohano Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Svaka čast. Meni je kombinacija džige i paradajza nešto najužasnije što postoji. Odvojeno obožavam i jedno i drugo.
renne Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Ja uvek džigu sa paradajzom. Šta ću kad sam seljačina pa nemam tako istančan ukus kao ti, zamisli, ja jedem i majonez, fuuj za meneПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
dig_chohano Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Šta se džilitaš, koji ti je kurac, ja sam mislio da je to za mix džige i paradajza opšte poznato. Opasno mi ide na kurac kad se neko tako ponaša. Nisam ništa protiv tebe rekao, sjaši.
hoffnung Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 jeo malopre tortilje - kupovne, ali pravio sam svoj sos. nista posebno, izgledalo je kao sendvic [gomila salate + suvo meso] ali ono sto mi je drago sto sam napokon zavoleo rukolu.rukola rula!! XD
renne Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Šta se džilitaš, koji ti je kurac, ja sam mislio da je to za mix džige i paradajza opšte poznato. Opasno mi ide na kurac kad se neko tako ponaša. Nisam ništa protiv tebe rekao, sjaši. već mesecima šta god napišem ovde imaš kontra kometar, i juče, evo i danas. i za majonez, i za preporuku restorana, da ne nabrajam dalje. Ukusi nam se razlikuju i to je to, tako da, moš i ti da sjašeš, slobodno.
Recommended Posts