Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

ja mislila da se tako podrazumeva. evo i ova zuti safran tako pravi (ne znam samo sto je kuvala kore, al to sad nije tema).

Bade-mantil, gaće, glomazna šnicla, vops. Žena na službenom putu.

inace sve to bez gaca?

Ne razumem.

anders dat alles zonder onderbroek

Wablieft?

ne razumem.

neke crnomanjaste hlepčiće sa seckanim lešnicima unutra ubivaju kako su dobri

Pileću supu-čorbu. Skuvala sam lonac od 9 litara, šta sve neću da radim, samo da ozdravim :(

• Author

Pileća džiga sa gomilom cluka i paradajz salatom

Svaka čast. Meni je kombinacija džige i paradajza nešto najužasnije što postoji. Odvojeno obožavam i jedno i drugo.

• Author

Ja uvek džigu sa paradajzom. Šta ću kad sam seljačina pa nemam tako istančan ukus kao ti, zamisli, ja jedem i majonez, fuuj za meneПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Šta se džilitaš, koji ti je kurac, ja sam mislio da je to za mix džige i paradajza opšte poznato. Opasno mi ide na kurac kad se neko tako ponaša. Nisam ništa protiv tebe rekao, sjaši.

jeo malopre tortilje - kupovne, ali pravio sam svoj sos. nista posebno, izgledalo je kao sendvic [gomila salate + suvo meso] ali ono sto mi je drago sto sam napokon zavoleo rukolu.rukola rula!! XD

• Author
Šta se džilitaš, koji ti je kurac, ja sam mislio da je to za mix džige i paradajza opšte poznato. Opasno mi ide na kurac kad se neko tako ponaša. Nisam ništa protiv tebe rekao, sjaši.
već mesecima šta god napišem ovde imaš kontra kometar, i juče, evo i danas. i za majonez, i za preporuku restorana, da ne nabrajam dalje. Ukusi nam se razlikuju i to je to, tako da, moš i ti da sjašeš, slobodno.