Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Bade-mantil, gaće, glomazna šnicla, vops. Žena na službenom putu.

Posted

neke crnomanjaste hlepčiće sa seckanim lešnicima unutra ubivaju kako su dobri

Posted

Pileću supu-čorbu. Skuvala sam lonac od 9 litara, šta sve neću da radim, samo da ozdravim :(

Posted

Pileća džiga sa gomilom cluka i paradajz salatom

Posted

Svaka čast. Meni je kombinacija džige i paradajza nešto najužasnije što postoji. Odvojeno obožavam i jedno i drugo.

Posted

Ja uvek džigu sa paradajzom. Šta ću kad sam seljačina pa nemam tako istančan ukus kao ti, zamisli, ja jedem i majonez, fuuj za meneПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted

Šta se džilitaš, koji ti je kurac, ja sam mislio da je to za mix džige i paradajza opšte poznato. Opasno mi ide na kurac kad se neko tako ponaša. Nisam ništa protiv tebe rekao, sjaši.

Posted

jeo malopre tortilje - kupovne, ali pravio sam svoj sos. nista posebno, izgledalo je kao sendvic [gomila salate + suvo meso] ali ono sto mi je drago sto sam napokon zavoleo rukolu.rukola rula!! XD

Posted
Šta se džilitaš, koji ti je kurac, ja sam mislio da je to za mix džige i paradajza opšte poznato. Opasno mi ide na kurac kad se neko tako ponaša. Nisam ništa protiv tebe rekao, sjaši.
već mesecima šta god napišem ovde imaš kontra kometar, i juče, evo i danas. i za majonez, i za preporuku restorana, da ne nabrajam dalje. Ukusi nam se razlikuju i to je to, tako da, moš i ti da sjašeš, slobodno.