February 13, 201312 yr ja mislila da se tako podrazumeva. evo i ova zuti safran tako pravi (ne znam samo sto je kuvala kore, al to sad nije tema).
February 15, 201312 yr Pileću supu-čorbu. Skuvala sam lonac od 9 litara, šta sve neću da radim, samo da ozdravim :(
February 15, 201312 yr Svaka čast. Meni je kombinacija džige i paradajza nešto najužasnije što postoji. Odvojeno obožavam i jedno i drugo.
February 15, 201312 yr Author Ja uvek džigu sa paradajzom. Šta ću kad sam seljačina pa nemam tako istančan ukus kao ti, zamisli, ja jedem i majonez, fuuj za meneПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
February 15, 201312 yr Šta se džilitaš, koji ti je kurac, ja sam mislio da je to za mix džige i paradajza opšte poznato. Opasno mi ide na kurac kad se neko tako ponaša. Nisam ništa protiv tebe rekao, sjaši.
February 15, 201312 yr jeo malopre tortilje - kupovne, ali pravio sam svoj sos. nista posebno, izgledalo je kao sendvic [gomila salate + suvo meso] ali ono sto mi je drago sto sam napokon zavoleo rukolu.rukola rula!! XD
February 15, 201312 yr Author Šta se džilitaš, koji ti je kurac, ja sam mislio da je to za mix džige i paradajza opšte poznato. Opasno mi ide na kurac kad se neko tako ponaša. Nisam ništa protiv tebe rekao, sjaši. već mesecima šta god napišem ovde imaš kontra kometar, i juče, evo i danas. i za majonez, i za preporuku restorana, da ne nabrajam dalje. Ukusi nam se razlikuju i to je to, tako da, moš i ti da sjašeš, slobodno.