wall Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 dada, kuvam sa solju :)ma ja cesto jedem karfiole, brokolije i ostale kupuse. to u sve miomirisi spram rastana :Dej
wall Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 to u sve miomirisi spram rastana recite, walle?"to u sve miomirisi spram rastana"Nije lepo. To što ti ne stavljaš suva rebra i butkicu je tvoj lični izbor. -_-
yolo Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 (edited) izedoh veliki dubok tanjir, takoreci salatnu ciniju punu kuvanog rastana sa teletinom, u koji sam prilikom podgrevanja dodao 2-3 kasike leblebija iz konzerve. vec treci dan rucam isto, doduse prethodnih dana samo rastan s mesom. carska kuvana 'rana, rastan skuvan bez posledica u ekspres loncu za pola sata sa mesom! Edited February 13, 2013 by gazza1
morgana Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 to u sve miomirisi spram rastana"to u sve miomirisi spram rastana"Nije lepo. To što ti ne stavljaš suva rebra i butkicu je tvoj lični izbor. -_-pa jebenga, to sto ukuse super ne znacid a super mirise za vrijeme kuvanja
wall Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 pa jebenga, to sto ukuse super ne znacid a super mirise za vrijeme kuvanjaDobro, priznajem da malo emotivno reagujem kada je raštan u pitanju.Valjda jedina biljka koju volim.
duda Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 meni lakše podneti miris kuvanja raštana nego karfiola, karfiol mi po tom pitanju najgrđi
Amelija Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 nemaš pojma!karfiol nije ništa, niti smrdi niti miriše niti ništai mogu da se kladim da vama karfiolistima kiseli kupus ništa ne smetaa raštan ne znam šta je
duda Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 (edited) nemaš pojma!karfiol nije ništa, niti smrdi niti miriše niti ništai mogu da se kladim da vama karfiolistima kiseli kupus ništa ne smeta kako znaš :Da raštan ne znam šta je qq i lele, pa to ti je osnovna zelenjava u hercegovini Edited February 13, 2013 by duda
wall Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 (edited) a raštan ne znam šta je Za srce si me ujela. qq i lele, pa to ti je osnovna zelenjava u hercegoviniPa možda i jedina. :D Edited February 13, 2013 by wall
aram Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 a raštan ne znam šta je googlaj collard greens, ako zelis saznati, spanci to zovu berza, nemci markkohl ili grünkohl
cmrlj Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 kaneloni sa spanacem, rikotom, grilovanim patlidzanom i paradajzom, pravila da vidim jesu li cemu delez sveze kore za lazanje 139 din pola kile. kore valjaju, kaneloni bi mogli biti i bolji.Uploaded with ImageShack.us
cmrlj Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 da, ja tako uvek, mnogo lakse nego da se pune one cevi.
yolo Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 svasta covek nauci dok je ziv.OT: socivo sa dimljenom curetinom. da nisam za trunku presolio na samom kraju kada sam dosoljavao, bio bi savrseno. ovako je skoro pa savrseno.
Recommended Posts