Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

joj covece ni sam ne znas koliko si u pravu. evo, ispekla sam, i po svemu sudeci opet ce zavrsiti u kanti. 

zavrsio  :fantom:

Da bi uspeli, moraš ih puniti proprženom mlevenom junetinom.

Posted

ne zanimaju me vise. odustala sam od cupavaca. ko ih sisa. ima i boljih kolaca na ovom svetu. koji mi se uopste ne jedu :D

ako oljushtenio izgleda kao da nema ljusku, onda je to dobro. ako ne, pljuckacemo -_-

dacemo keru ^_^

neoljusteni izgleda ko da bi ti se zabio u vuneni dzemper. il psu medju sapice :)

Posted (edited)

šta su čupavci?

kolaci koje Darling ne zna da napravi.

to cak i ja umem.

Edited by Majo
Posted

ne samo da mi stojis na muci, nego i skaces po njoj s obe noge iz sve snage :D

Posted (edited)

izvini, šta ima da praviš tu glupost.

glup kolač, nije vredan truda

Edited by beta kentauri
Posted

3D štampač sa nekom jestivom sirovinom i odštampač sebi kolač kad ogladniš za tastaturom. 

Posted

:D

jede mi se. samo jedna kocka, al savrsena, ne puno slatka, od dobrih sastojaka, da popije puno crne gorke cokolade. eto takav jedan savrseni cupavac zelim da pojedem. posto znam da nema takvih, moram sama da ga sklepam. ne uspevam. juce sam bacila testo, koristila sam hladno cedjeno suncokretovo ulje, bogte koliko je smrdelo to sve zajedno. da ne pominjem da za ono sto radim sa secerom u kolacima ima i latinski naziv: reductio ad absurdum  :lolol:

Posted

:)

hvala, i ja sam od sinoc u fazonu da se manem domacih recepata i da istrazujem po australijskim. 

Posted

ako oljushtenio izgleda kao da nema ljusku, onda je to dobro. ako ne, pljuckacemo -_-

dacemo keru ^_^

Nemoj keru, će ga nadima...

A onda kad pusti goluba...

Posted

:D

jede mi se. samo jedna kocka, al savrsena, ne puno slatka, od dobrih sastojaka, da popije puno crne gorke cokolade. eto takav jedan savrseni cupavac zelim da pojedem. posto znam da nema takvih, moram sama da ga sklepam. ne uspevam. juce sam bacila testo, koristila sam hladno cedjeno suncokretovo ulje, bogte koliko je smrdelo to sve zajedno. da ne pominjem da za ono sto radim sa secerom u kolacima ima i latinski naziv: reductio ad absurdum  :lolol:

darling, a sto ne koristis steviju u kombinaciji sa secerom? za neke kolace zaista mora da se koristi secer i ja te ne pravim (ili pravim sa kokosovim secerom - npr crumble i jednom godisnje baklavu sa makom, xaxaxa) zbog strukture i ostalog. ali npr u cupavce bi ladno mogla da pored malo secera stavis i steviu i da dobijes ipak neko slatkasto testo, glupo je da bude bas bljutavo tj nit slano nit slatko :-) mislim, skroz ce pojacati slatkasti ukus, a dovoljno je da stavis npr dve-tri  tabletice da ne bude gorksto, preslatko itd...meni je zao sto sam potrosila onu steviju iz perua, ta je bila fenomenalna, imala je istina 10% fruktoze ali to je zaista minimalno jer sam stavljala za kolace npr dve tri one najmanje kasicice u meru za 12 mafina npr... savrseno slatka bez ikakve primese gorcine ili neke vestacke slatkoce koja se ponekad javi kada se koriste ove nase domace stevije. ali u kombinaciji sa tvojom minimalnom kolicinom secera, i ove nase stevije ce biti odlicne!

Posted

neam pojma, slabo kuvam s novim namirnicama. uvek imam neke projekte, sad sam u fazi otkrivanja do koje mere moze da se smanji secer bez dodavanja drugih zasladjivaca, a da kolac bude ukusan. ko sto neko slaze lego kocke, tako ja slazem te kolace s posebnim potrebama. ako uspe, super, ako ne uspe, kanta :D isto super. ovi cupavci juce bi mi bili dovoljno slatki iz cokolade, ali nisam dotle stigla jer je to suncokretovo ulje uzasno, testo je bilo masno i uzeglo. 

ne znam ni gde da nadjem mlevenu steviju, ne svidjaju mi se tecnosti i tablete. aaaaa, zamisli da jos pocnem eksperimente sa stevijom, pa radila bi kanta svaki put.