katamaran Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 (edited) btw preselili su se. Sad se odmah posle pokretnih stepenica ide desno. Edited November 3, 2016 by katamaran
Frank Pembleton Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 btw preselili su se. Sad se odmah posle pokretnih stepenica ide desno.Pisao ja...
ivy Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 lc pizzu a posle cu da pravim lc bundevaru sa orasima
*edited by mod Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Hm, ja iz Indomie pakovanja izvadim sve one kesice i pobacam, pa sam napravim svoju kombinaciju mesa, povrća, začina i nalijem svojom domaćom supom (doteranom đumbirom, five spice..) koristim samo rezance, i odlično funkcioniše +1 natrpam drugu neku supu ili bujon, izmutim jaje u nju dok se kuva da bude onako ko u kineskim supama, mladi luk, pravi soja sos, sirachu, naseckam nekog mesa ako je ostalo u frizideru na kockice + sta god ima od povrca i bude 10 puta bolje.
gospa buba Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Hm, ja iz Indomie pakovanja izvadim sve one kesice i pobacam, pa sam napravim svoju kombinaciju mesa, povrća, začina i nalijem svojom domaćom supom (doteranom đumbirom, five spice..) koristim samo rezance, i odlično funkcioniše brate moj banacki :D isto, pobacam natrijum glutaminate i taj krsh, nalijem rezance i cijepam parmezan i neshto bilo shta.
*edited by mod Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Chin chin sa Senjaka i dalje miljama ispred svega kineskog u Srbiji sto sam probao.
Frank Pembleton Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 To dostava? ....shit has hit the fan...
*edited by mod Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 To dostava? ....shit has hit the fan... Mislim da ne rade dostavu. Ovo je devojka pokupila u povratku sa posla.
Ajant23 Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Chin chin sa Senjaka Chin Chin 1) Italian (and sometimes French): 'Cheers!' Derives from the sound of the glasses clinking together. 2) Japanese: Penis. Cause of much puzzlement when Italians travel to Japan, or when Japanese travel to Italy. Italian guy: OK, here's to our time in Osaka. Chin chin! Japanese guy: I beg your pardon? #chinpoko #chinchin #kampai #italian #japanese #cheers
nezvanova Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 lc pizzu a posle cu da pravim lc bundevaru sa orasima kako ide ta bundevara?
ivy Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 (edited) kako ide ta bundevara? sa sirom i jajima :( a ionako je triki postupak,meni se danas sve raspalo sto je vrlo moguce da se desi a nije ranije ali sam pojela i bilo je dobro Edited November 3, 2016 by ivy
maheem Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 (edited) njena presvetlost Marinirana Haringa. moj omiljeni vecernji/nocni obrok. crni lebac, maslac, krompir salata pa haringa preko. dzizs krajst superstar Edited November 3, 2016 by maheem
katamaran Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Strapacadu i habanero luk salsu od juce. Mnogo je lepsa kad je odstojala. Verovatno je i meksikanka na yt pricala o tome al ne hablam espanjol.
sandine Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Gulas od divlje svinje sa kestenjem uz krompir na pari. Zaliva se Castello di Oliveto Chianti Riservom.
Recommended Posts