Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted (edited)

btw preselili su se. Sad se odmah posle pokretnih stepenica ide desno.

Edited by katamaran
Posted

btw preselili su se. Sad se odmah posle pokretnih stepenica ide desno.

Pisao ja...
Posted

lc pizzu a posle cu da pravim lc bundevaru sa orasima

Posted

Hm, ja iz Indomie pakovanja izvadim sve one kesice i pobacam, pa sam napravim svoju kombinaciju mesa, povrća, začina i nalijem svojom domaćom supom (doteranom đumbirom, five spice..) koristim samo rezance, i odlično funkcioniše

+1 natrpam drugu neku supu ili bujon, izmutim jaje u nju dok se kuva da bude onako ko u kineskim supama, mladi luk, pravi soja sos, sirachu, naseckam nekog mesa ako je ostalo u frizideru na kockice + sta god ima od povrca i bude 10 puta bolje.

Posted

Hm, ja iz Indomie pakovanja izvadim sve one kesice i pobacam, pa sam napravim svoju kombinaciju mesa, povrća, začina i nalijem svojom domaćom supom (doteranom đumbirom, five spice..) koristim samo rezance, i odlično funkcioniše

brate moj banacki :D

isto, pobacam natrijum glutaminate i taj krsh, nalijem rezance i cijepam parmezan i neshto bilo shta.

Posted

14971216_10157783214195171_1426077145_n.

Chin chin sa Senjaka i dalje miljama ispred svega kineskog u Srbiji sto sam probao.

Posted

To dostava?

....shit has hit the fan...

Posted

To dostava?

....shit has hit the fan...

Mislim da ne rade dostavu. Ovo je devojka pokupila u povratku sa posla.

Posted

Chin chin sa Senjaka

Chin Chin

1) Italian (and sometimes French): 'Cheers!' Derives from the sound of the glasses clinking together.

2) Japanese: Penis. Cause of much puzzlement when Italians travel to Japan, or when Japanese travel to Italy.

Italian guy: OK, here's to our time in Osaka. Chin chin!

Japanese guy: I beg your pardon?

#chinpoko #chinchin #kampai #italian #japanese #cheers

Posted

lc pizzu a posle cu da pravim lc bundevaru sa orasima

kako ide ta bundevara?

Posted (edited)

kako ide ta bundevara?

sa sirom i jajima :(

a ionako je triki postupak,meni se danas sve raspalo sto je vrlo moguce da se desi a nije ranije ali sam pojela i bilo je dobro

Edited by ivy
Posted (edited)

njena presvetlost Marinirana Haringa. moj omiljeni vecernji/nocni obrok. crni lebac, maslac, krompir salata pa haringa preko. dzizs krajst superstar :Hail:

Edited by maheem
Posted

Strapacadu i habanero luk salsu od juce. Mnogo je lepsa kad je odstojala. Verovatno je i meksikanka na yt pricala o tome al ne hablam espanjol.

Posted

Gulas od divlje svinje sa kestenjem uz krompir na pari.

Zaliva se Castello di Oliveto Chianti Riservom.