renne Posted November 2, 2016 Author Posted November 2, 2016 Ali ih nigde nema, a ovih ima na svakom ćošku
katamaran Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 (edited) Ali ih nigde nema, a ovih ima na svakom ćošku Time su jos sladje koje s koje i koju treba da jedem? Kineske, ima ih u bloku 70. Sad sam nauzimao i neke na akciji za 50 kinti. Napravim 3.5- 4 L supe pa danima ne mozemo da se izborimo. edit: ono kad se ne zaljuti djuvec za vreme kuvanja pa ja onda zveknem kasiku homemade habanero sosa misleci da ce biti ok jer je ublazen vocem vat a mistejka tu mejka Edited November 2, 2016 by katamaran
renne Posted November 2, 2016 Author Posted November 2, 2016 Pa za većinu nisu. niko neće da se cima do 70og supe radi, kad su Indomie na svakom ćošku
katamaran Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Meni lepse da se periodicno opskrbim kad mi je usput nego da jedem krs samo zato sto je lako dostupan.
banatjanin Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Hm, ja iz Indomie pakovanja izvadim sve one kesice i pobacam, pa sam napravim svoju kombinaciju mesa, povrća, začina i nalijem svojom domaćom supom (doteranom đumbirom, five spice..) koristim samo rezance, i odlično funkcioniše
maheem Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Ali ih nigde nema, a ovih ima na svakom ćoškuInđomie se prave u Inđiji, svaki put kad ih vidim na rafu setim se Tome Nikolica pa mi se zgade [emoji38]
renne Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 Od nedavno se prave u Inđiji, do tada su se uvozile iz Slovačke
beta Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 od svih tih indomie nudli jedino volim vegeterian i chicken curry, a i one su težak krš
Haralampije Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 ja te domace jos nisam video,sve uvozne se prave u Saudi Arabiji
Frank Pembleton Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Time su jos sladje Kineske, ima ih u bloku 70. Sad sam nauzimao i neke na akciji za 50 kinti. Napravim 3.5- 4 L supe pa danima ne mozemo da se izborimo. edit: ono kad se ne zaljuti djuvec za vreme kuvanja pa ja onda zveknem kasiku homemade habanero sosa misleci da ce biti ok jer je ublazen vocem vat a mistejka tu mejka Koje uzimaš?Ja u onoj prodavnici video kineske ali malo skuplje. Ljubičaste su najviše ljute?
Frank Pembleton Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Hm, ja iz Indomie pakovanja izvadim sve one kesice i pobacam, pa sam napravim svoju kombinaciju mesa, povrća, začina i nalijem svojom domaćom supom (doteranom đumbirom, five spice..) koristim samo rezance, i odlično funkcionišePa imaš u kineskom, u prodavnici rezance samo u velikim pakovanjima...
renne Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 Ima i van kineskog samo nudli, u Merkatoru redovno
katamaran Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 (edited) Koje uzimaš? Ja u onoj prodavnici video kineske ali malo skuplje. Ljubičaste su najviše ljute? Gledam gde pise ljuto pa zaredjam :) Ljubicaste su mi ostale u secanju kao jedne od najljucih al nisu ni crvene ni narandzaste previse zaostajale. Sad sam uzimao i neljute i uopste se nisam razocarao. Uglavnom su 100 kinti kesica al su poslednji put imali vise vrsta i po 50. Bilo je ranije u toj prodavnici i samih nudli bez zacina. Koliko se secam pakovanje od 12 ili 20 komada oko 300 kinti. Nisam uzimao skoro a kad uzmem jako mi dugo traje. edit: ubacio sam i translator app u telefon al nikako da ga isprobam na licinom mestu Edited November 3, 2016 by katamaran
Frank Pembleton Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Ja probao translator al jbga samo sastav uspeo da vidim. Mada i oni u prodavnici shvatili pa već ima dosta objašnjenja pored cene. E tu radi kamera ;-) ....shit has hit the fan...
Recommended Posts