ivy Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 pa cia je u krugovima zdrave hrane vec old njuz.. ali stvarno dobra stvar
cmrlj Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 morala jabuke da utucem u nesto, pita bez secera, dijetalna, ide samo pola kile putera, veri najs.
aram Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 a ja kao ne volim ljuto... al kad rknem peperoncino u pastu, teme mi se oznoji od prvog zalogaja :D
cmrlj Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 (edited) meni jednom tako u restoranu u kom me vole natukli peperoncinija u kolicinama da ne zamerim da su skrti. jela i huktala, jedan mi zalogaj instant oblio telo hladnim znojem. danas htela da jedem nesto lepo, skuvala vodjena iskljucivo estetskim kriterijumom. lepo je. Edited November 1, 2016 by cmrlj
nezvanova Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 ajd' cmrlj, odaj recipe ako moze :-) fenomenalno izgleda, ali ja nisam tako sigurna, kao zverila, da je i savrsenog ukusa :-) (to ispod cvekle, bundeve ili paprike? i nara, lici mi na klice, a njih bas, bas ne volim, no jedem ih i placem ili rknem u blender sa kivijem i avokadom pa se ne osete ;-)
cmrlj Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 (edited) e jeste, bolje je za oci nego za dupe, ne slazu se gornji i donji sloj. gornji je odlican i jednostavan. cvekla i sargarepa kosane ko na slici, maslinovo ulje, aceto, so, neke travke, kod mene bili origano i zalfija svezi, i beli luk u kori, sve to u rernu na 250, pola sata, mozda malo duze. to je ukusno jako, slaze se i sa narom. dole je kinoa u koju sam istisla peceni beli luk, lepo to samo za sebe, al se ne slaze sa pecenim povrcem, nesto zeleno bi bolje islo. ipak, toliko je bilo lepo da pojedoh sve ko da je dobro :D Edited November 1, 2016 by cmrlj
katamaran Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Kolki hajp sirom sveta za indomie a kineske instant supe su bolje za 5 klasa.
Recommended Posts