Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

pa cia je u krugovima zdrave hrane vec old njuz..

ali stvarno dobra stvar

Posted

morala jabuke da utucem u nesto, pita bez secera, dijetalna, ide samo pola kile putera, veri najs.

14m44sw.jpg

Posted

a ja kao ne volim ljuto... al kad rknem peperoncino u pastu, teme mi se oznoji od prvog zalogaja :D

Posted (edited)

meni jednom tako u restoranu u kom me vole natukli peperoncinija u kolicinama da ne zamerim da su skrti. jela i huktala, jedan mi zalogaj instant oblio telo hladnim znojem.

danas htela da jedem nesto lepo, skuvala vodjena iskljucivo estetskim kriterijumom. lepo je. 

w0rx2b.jpg

Edited by cmrlj
Posted

ovo ne moze da ne bude ukusno

well done!  :thumbsup:

Posted

ajd' cmrlj, odaj recipe ako moze :-) fenomenalno izgleda, ali ja nisam tako sigurna, kao zverila, da je i savrsenog ukusa :-) (to ispod cvekle, bundeve ili paprike? i nara, lici mi na klice, a njih bas, bas ne volim, no jedem ih i placem ili rknem u blender sa kivijem i avokadom pa se ne osete ;-)  

Posted (edited)

e jeste, bolje je za oci nego za dupe, ne slazu se gornji i donji sloj. gornji je odlican i jednostavan. cvekla i sargarepa kosane ko na slici, maslinovo ulje, aceto, so, neke travke, kod mene bili origano i zalfija svezi, i beli luk u kori, sve to u rernu na 250, pola sata, mozda malo duze. to je ukusno jako, slaze se i sa narom. dole je kinoa u koju sam istisla peceni beli luk, lepo to samo za sebe, al se ne slaze sa pecenim povrcem, nesto zeleno bi bolje islo. ipak, toliko je bilo lepo da pojedoh sve ko da je dobro :D

Edited by cmrlj
Posted

слатка мала спљескана паприко :wub:

Posted

kad smo kod bluka, dje ona sto je tela corbicu :unsure:

Posted

Kolki hajp sirom sveta za indomie a kineske instant supe su bolje za 5 klasa.