maheem Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 od sinoc pa do subote: doveo u moskvu vel'ku kinesku delegaciju, a oni moraju jesti crvenu supu svaki bogovetni dan. ahahaha i kod mene je takva poslednja nedelja: borsch i schi svaki dan 2x na dan al ne zalim se, uzivam u tome. e sad u obrocima posle uzivam malo manje. cesto je na meniju i tuna stejk sa ko´jim nisam nimalo odusevljen, vise volim druge ribe i stejkove od mesa :D jedan dan izlet na grcki brod i super vecera: kisela corba sa mesnim knedlama, stejk midium rer, krompirici, punjeni sampinjoni fetom i shrimpsima, pita sir zelje i brdo ananasa i dalje placem za necim slatkim
yolo Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 Rastan sa jagnjecom (siljeze) pleckom. Ispao je spektakularno, em je ukusan sampionski em je cleaner za organizam. Lepo i korisno!
banecare1 Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 ahahaha i kod mene je takva poslednja nedelja: borsch i schi svaki dan 2x na dan al ne zalim se, uzivam u tome. e sad u obrocima posle uzivam malo manje. cesto je na meniju i tuna stejk sa ko´jim nisam nimalo odusevljen, vise volim druge ribe i stejkove od mesa :D jedan dan izlet na grcki brod i super vecera: kisela corba sa mesnim knedlama, stejk midium rer, krompirici, punjeni sampinjoni fetom i shrimpsima, pita sir zelje i brdo ananasa i dalje placem za necim slatkim sinoc smo vodili kineze u kineski restoran "Druzba" u Moskvi. toliko radosti kao da im je pet godina i upravo su usli u dizniland. kinezi ne mogu da jedu porciono i nije im lako kada su preko dva dana bez njihove klope. ja ih cesto dovodim u moskvu i dok nismo naucili kolege iz menze sta i kako za njih da spremaju, imali smo apsurdne situacije kada ozbiljni poslovni ljudi u sred noci prelaze prugu u podmoskvolju samo da bi nasli prodavnicu i kupili instand noodles (firma je malo izvan grada jer pored ofisa su proizvodnja i skladista). bukvalno rizikuju glavom samo da pojedu nesto svoje jedna delegacija je stigla sa veilikim koferom hrane za svaki slucaj :0.6: fotografisu klopu non-stop, njima ta hrana iz ruske menze prava egzotika. meni je ta ruska hrana iz menze ok na 4-5 dana, na toliko i dolazim, tako da mi nije problem. super i peceni krompir sa slascu jedem. krompir u kini je ocajan.
banecare1 Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 evo par fotografija iz opsteg chata pre nego prestanem sa trollom: kotlete po kijevski (rolovana piletina sa puterom i sirom), cezar, sveze povrce, krtola.
Haralampije Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 svargle i belog luka dodje mi da te poljubim
Bujodrag Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Ljubav na usta ulazi. Svi da se vole i ljube!
katamaran Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 malo kasni fotka, vecera od sinoc:kineska junetina sa daikonom, prazilukom, djumbirom etc.... Sta si radio daiikonu? Ostalo m od kimchja pa da ga utroo\\sim uz nesto.
Haralampije Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 (edited) Nista epohalno, dodao ga pola sata pre kraja kuvanja.Po receptu ide daikon.Meni ok , mojima bio visak Edited October 29, 2016 by Haralampije
ivy Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 moj prvi cia puding i moram priznati da je bas doba stvar..ja ne padam na novotarije i ,,super hrane,, ali ovo je bas zgodno ..pravi pravcati puding :o
Čutura Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 moj prvi cia puding i moram priznati da je bas doba stvar..ja ne padam na novotarije i ,,super hrane,, ali ovo je bas zgodno ..pravi pravcati puding :o aha <_<
Recommended Posts