Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

od sinoc pa do subote:

pVybHsj.jpg

doveo u moskvu vel'ku kinesku delegaciju, a oni moraju jesti crvenu supu svaki bogovetni dan.

ahahaha i kod mene je takva poslednja nedelja: borsch i schi svaki dan 2x na dan :lol: al ne zalim se, uzivam u tome. e sad u obrocima posle uzivam malo manje. cesto je na meniju i tuna stejk sa ko´jim nisam nimalo odusevljen, vise volim druge ribe i stejkove od mesa :D

jedan dan izlet na grcki brod i super vecera: kisela corba sa mesnim knedlama, stejk midium rer, krompirici, punjeni sampinjoni fetom i shrimpsima, pita sir zelje i brdo ananasa :piggy: i dalje placem za necim slatkim :cry:

Posted

Rastan sa jagnjecom (siljeze) pleckom. Ispao je spektakularno, em je ukusan sampionski em je cleaner za organizam. Lepo i korisno!

Posted

ahahaha i kod mene je takva poslednja nedelja: borsch i schi svaki dan 2x na dan :lol: al ne zalim se, uzivam u tome. e sad u obrocima posle uzivam malo manje. cesto je na meniju i tuna stejk sa ko´jim nisam nimalo odusevljen, vise volim druge ribe i stejkove od mesa :D

jedan dan izlet na grcki brod i super vecera: kisela corba sa mesnim knedlama, stejk midium rer, krompirici, punjeni sampinjoni fetom i shrimpsima, pita sir zelje i brdo ananasa :piggy: i dalje placem za necim slatkim :cry:

sinoc smo vodili kineze u kineski restoran "Druzba" u Moskvi. toliko radosti kao da im je pet godina i upravo su usli u dizniland. kinezi ne mogu da jedu porciono i nije im lako kada su preko dva dana bez njihove klope. ja ih cesto dovodim u moskvu i dok nismo naucili kolege iz menze sta i kako za njih da spremaju, imali smo apsurdne situacije kada ozbiljni poslovni ljudi u sred noci prelaze prugu u podmoskvolju samo da bi nasli prodavnicu i kupili instand noodles (firma je malo izvan grada jer pored ofisa su proizvodnja i skladista). bukvalno rizikuju glavom samo da pojedu nesto svoje  :cry:

jedna delegacija je stigla sa veilikim koferom hrane za svaki slucaj  :0.6:

fotografisu klopu non-stop, njima ta hrana iz ruske menze prava egzotika.

meni je ta ruska hrana iz menze ok na 4-5 dana, na toliko i dolazim, tako da mi nije problem. super i peceni krompir sa slascu jedem. krompir u kini je ocajan. 

Posted

evo par fotografija iz opsteg chata pre nego prestanem sa trollom: kotlete po kijevski (rolovana piletina sa puterom i sirom), cezar, sveze povrce, krtola.

WechatIMG181.jpeg

WechatIMG182.jpeg

WechatIMG183.jpeg

WechatIMG184.jpeg

Posted

svargle i belog luka :wub:

dodje mi da te poljubim  :wub:

Posted

Ljubav na usta ulazi.

Svi da se vole i ljube!

Posted

malo kasni fotka, vecera od sinoc:kineska junetina sa daikonom, prazilukom, djumbirom etc....

198977f281.jpg

Sta si radio daiikonu? Ostalo m od kimchja pa da ga utroo\\sim uz nesto.

Posted (edited)

Nista epohalno, dodao ga pola sata pre kraja kuvanja.Po receptu ide daikon.Meni ok , mojima bio visak

Edited by Haralampije
Posted

moj prvi cia puding i moram priznati da je bas doba stvar..ja ne padam na novotarije i ,,super hrane,, ali ovo je bas zgodno ..pravi pravcati puding  :o

Posted

moj prvi cia puding i moram priznati da je bas doba stvar..ja ne padam na novotarije i ,,super hrane,, ali ovo je bas zgodno ..pravi pravcati puding  :o

aha  <_<