June 2, 20168 yr krem corba od tikvica, karfiola i mrkve. od sto verzija sa 100 zacina do 'less is more' varijante ova se iskristalisala kao najbolja> na m.ulju malo luka, pa navedeno seckano povrce da se prodinsta/skuva, propasirati zacini- so, biber ,vegeta i kumin. limun i svez bosiljak na kraju. najboljshe.
June 3, 20168 yr ^^Sto meljes heljdu? Meni je omiljeni dorucak zob potopljen u vodu preko noci (tek koliko moze da upije ili manje) pa u to ubacim seckane bademe, med i voce. o, ovo su novosti, posto sam do sada kuvala ovas u zrnu po tvom receptu od pre par godina. jel to sad znaci da ne moram da kuvam tih 10 minuta, dovoljno je da potopim?
June 3, 20168 yr Reneeee (a i ostali), help! Treba mi malo mesa za rostilj.... kobaje i cevapi. Al mogu da ih uzmem samo u subotu posle 18h i da bude negde u trouglu Arena/Zemun/Studenjak Sent from my Nexus 4 Edited June 3, 20168 yr by nbg4ever
June 4, 20168 yr Uh što sam dobar paradajz našao na pijageru. Jaka supa, džiga i pire. Đesi sada mamurluče?
June 6, 20168 yr Aaaa pa gde džiga i paradajz, to se na PPP ne sme!!! otkad to ? super se slažu džiga i rajčica
June 6, 20168 yr ne znam da l mi postoji odvratniji kombo od ribe i svezeg paradajza. nisam dugo jela dzigu, al mi se cini da je na istom tragu. mozda gresim?! svakako nikad necu saznati...