InvisibleLight Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 krem corba od tikvica, karfiola i mrkve. od sto verzija sa 100 zacina do 'less is more' varijante ova se iskristalisala kao najbolja> na m.ulju malo luka, pa navedeno seckano povrce da se prodinsta/skuva, propasirati zacini- so, biber ,vegeta i kumin. limun i svez bosiljak na kraju. najboljshe.
darling Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 ^^Sto meljes heljdu? Meni je omiljeni dorucak zob potopljen u vodu preko noci (tek koliko moze da upije ili manje) pa u to ubacim seckane bademe, med i voce. o, ovo su novosti, posto sam do sada kuvala ovas u zrnu po tvom receptu od pre par godina. jel to sad znaci da ne moram da kuvam tih 10 minuta, dovoljno je da potopim?
nbg4ever Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 (edited) Reneeee (a i ostali), help! Treba mi malo mesa za rostilj.... kobaje i cevapi. Al mogu da ih uzmem samo u subotu posle 18h i da bude negde u trouglu Arena/Zemun/Studenjak Sent from my Nexus 4 Edited June 3, 2016 by nbg4ever
maheem Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Uh što sam dobar paradajz našao na pijageru. Jaka supa, džiga i pire. Đesi sada mamurluče?
renne Posted June 6, 2016 Author Posted June 6, 2016 Aaaa pa gde džiga i paradajz, to se na PPP ne sme!!!
duda Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Aaaa pa gde džiga i paradajz, to se na PPP ne sme!!! otkad to ? super se slažu džiga i rajčica
darling Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 ne znam da l mi postoji odvratniji kombo od ribe i svezeg paradajza. nisam dugo jela dzigu, al mi se cini da je na istom tragu. mozda gresim?! svakako nikad necu saznati...
Recommended Posts