May 8, 20168 yr Mislim da ima neka tema za peciva... NE: 300g najlepše želje jer sam na šljaci... ....shit has hit the fan...
May 8, 20168 yr File svinje isekao na debele kriske, posuo ruzmarinom, belim lukom u prahu, susam vasabi slanim mixom, malo soja sosa, mrva meda, pekao par minuta pa izvadio, umutio u tiganju beli luk, malo ajvara i milerama, vrnuo meso. Mladi krompirici pride. Lazni vegeterijanac smazao rucak ko lav.
May 8, 20168 yr Stari čedar, žambon d Pari, kornišone, domaći paradajz, hleb, džem od luka i Ginis Dablin staut.
May 8, 20168 yr @ budja ako imaš volje (pošto ti, realno, treba malo vremena) http://www.poljoprivrednisavetnik.com/kako-se-pravi-sir.html i ako možeš da nabaviš sirilo Hvala! Jos samo naci siriste i punomasno mleko (slabo kupujem mleko, uglavnom dugotrajno za kafuu, palacinke i sl.)
May 9, 20168 yr moje domaće, organsko kiselo mleko koje je diiiivno i koje se btw, strašno lako pravi Edited May 9, 20168 yr by dùda
May 9, 20168 yr dobio ovu bosansku imitaciju brajlovic iz austrije - nije to proslo pored ajvara Ovo sa slike vidis da nema veze sa zivotom.