maheem Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Nema ni kod mene. Overicu jedan malo dalje. Fala za info
Willow Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 kod mene nema, sad gledala. koji maksi? Imaš ih u Maxiju u bloku 70, kao i bloku 45. Tu mislim na veće objekte Maxija, one koji se nalaze u okviru belih tržnih centara u sredini blokova. Btw, mnogo su dobre te stabljike celera. Lepo izgledaju a i ukusne su, krckave i sočne. I kad ih termički obradiš budu super.
Frank Pembleton Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 A šta radite sa tim stabljikama? ....shit has hit the fan...
aram Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 A šta radite sa tim stabljikama? ....shit has hit the fan...
pacey defender Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 potaž, ili sredstvo zarona u umak od buđavog sira, ili na tanko pa na stir fry u okviru kineskog zamešateljstva....
adam Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 (edited) oljustis vlakna ljustilicom sa spoljne strane, odseces krajeve pa napunis udubljenje krem sirom tipa filadelfija, kremastim mladjim ili nekim budjavim, sve radi - krckas i uzivas. ako/kad pravis potaz iseckaj na tanke reznjeve da se prekinu vlakna. ako kuvas cele ili vece komade, vlakna mogu biti problem. ima ljudi kojima je to zesce neprijatno. edit - podrazumeva se da seckas u svaku klopu uz luk, bluk, mrkvu i zelen - kad seckas luk, seckas i celer i ne mislis. blazi od korena, da neku finu notu svakom jelu od graska do paprikasa..i savrsen sastojak za bilo koju supu. meni vec dugo u pilecoj neizostavan. Edited May 7, 2016 by adam
Skyhighatrist Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 vlakna mogu biti problem. ima ljudi kojima je to zesce neprijatno. +1 Ja od vlakana iz mesta mogu da bacim peglu...
aram Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 (edited) ružice s lješnjakom i sirom treba dotvorimo posebnu temu za slana peciva :) Edited May 8, 2016 by aram
ljakse Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Ja iskoristio ovaj celer što se pojavio da ga umešam u brutalne bolonjeze. Možda bi mogli da otvorimo posebnu temu za bolonjeze.
Lancia Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 seksi suljpa sa suvim mesom. mozda bi mogli da da otvorimo temu za suljpa.
Recommended Posts