May 7, 20168 yr kod mene nema, sad gledala. koji maksi? Imaš ih u Maxiju u bloku 70, kao i bloku 45. Tu mislim na veće objekte Maxija, one koji se nalaze u okviru belih tržnih centara u sredini blokova. Btw, mnogo su dobre te stabljike celera. Lepo izgledaju a i ukusne su, krckave i sočne. I kad ih termički obradiš budu super.
May 7, 20168 yr potaž, ili sredstvo zarona u umak od buđavog sira, ili na tanko pa na stir fry u okviru kineskog zamešateljstva....
May 7, 20168 yr oljustis vlakna ljustilicom sa spoljne strane, odseces krajeve pa napunis udubljenje krem sirom tipa filadelfija, kremastim mladjim ili nekim budjavim, sve radi - krckas i uzivas. ako/kad pravis potaz iseckaj na tanke reznjeve da se prekinu vlakna. ako kuvas cele ili vece komade, vlakna mogu biti problem. ima ljudi kojima je to zesce neprijatno. edit - podrazumeva se da seckas u svaku klopu uz luk, bluk, mrkvu i zelen - kad seckas luk, seckas i celer i ne mislis. blazi od korena, da neku finu notu svakom jelu od graska do paprikasa..i savrsen sastojak za bilo koju supu. meni vec dugo u pilecoj neizostavan. Edited May 7, 20168 yr by adam
May 7, 20168 yr vlakna mogu biti problem. ima ljudi kojima je to zesce neprijatno. +1 Ja od vlakana iz mesta mogu da bacim peglu...
May 8, 20168 yr ružice s lješnjakom i sirom treba dotvorimo posebnu temu za slana peciva :) Edited May 8, 20168 yr by aram
May 8, 20168 yr Ja iskoristio ovaj celer što se pojavio da ga umešam u brutalne bolonjeze. Možda bi mogli da otvorimo posebnu temu za bolonjeze.