Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

8 cenova bluka sitno seckanih bacis na par kasika mulja. cim krene da sapuce rknes preko 8 kasika prezli i mesas dok ne bude zlatno braon. onda dodas peperoncino ili vec neku takvu suvu i mrvljenu papriku, sveze mleven biber, persun i so po ukusu, dobro promesas i ostavis sa strane. dve konzerve sardina (bez koze i kostiju) izmrvis u tiganju sa jos malo mulja. kad se fino zagreje sunes u to upravo skuvane lingvine, dobro promesas, onda dodas i prezlu i izmesas da lepo oblozi.

Posted

ovako kuva i gordon. za koliko paste je ova mera?

Posted

nisam znao za gordona. ovo je mera za za 500 grama

inace, evo ko voli:

1673203-inline-1300p-pasta-zoom-0805.jpg

Posted

drvlje celera, ono iz maksija, shpansko. bob poziveo onog ko je sovjetovao da ima -_-

Posted

drvlje celera, ono iz maksija, shpansko. bob poziveo onog ko je sovjetovao da ima -_-

khm.

Posted (edited)

e, da. bob poziveo tebe i tvoje ljude, biljke i zivotinje :D

to je fakat 90 dindzi za cirka 600 grama. shto znachi da ni oni kinezi ne deru bezveze za duplo drvlja, plus sa lishcem za 200 dinara komad :unsure:

nadam se da cu od tog brstenja da budem bash super <_< :lolol:

Edited by gospa buba
Posted

Malopre sam jeo džem koji me je raspametio. Reč je o džemu od šipka u koji je prilikom kuvanja  dodata i čokolada za kuvanje. Prilikom gutanja se baš oseti šmek koji mu daje čokolada.

Baš ide uz palačinke.

Posted

ja znam za pekmez od šljiva u koji ide crna čokolada. i to je super stvar. a šipak mi je na prvom mestu. 

Posted

ja znam za pekmez od šljiva u koji ide crna čokolada.

ovako prave kod mene na selu, drool.

Posted

kajgana sa dimljenim govedjim jezikom

273eb1f.jpg

Posted (edited)

Uz ovaj dorucak ti nedostaje jedna litarska krigla tamnog nefiltriranog piva pa da te zamislim kao gojaznog ali zdravog i veselog cistercitskog kaludjera.

Edited by Аврам Гојић
Posted

na poslu nema piva  :mellow: sta da se radi

Posted

primecujem da si ovo o gojaznosti iskusno ocutao :p

Posted

kajgana sa dimljenim govedjim jezikom

273eb1f.jpg

wow!

okle jezik?