Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

pomfrit frikomov sa pek papira sa majonezom :piggy:

@rennerolovana guda odakle, jel onaj slovacki fazon da je ispeku pa je odkoste i urolaju ili nesto drugo

• Author

e jeste, taj fazon, paša po drugom kolenu je Slovak, on je bio majstor. Ja sam pravio leba i pole :)

au pa to je vrh, to mi je nekad donosila zena koja nam sprema stan koja je bila slovakinja, obozavao sam. ali ozbiljno drkanje od posla.

• Author

ma katastrofa koliko ima posla, zato se ja sa tim i ne akam

pravi st nektar iz srca francuske najbolji na svetutommes_st_nectaire_cave_aged.jpg

slabo!img1823sp.jpgimg1824s.jpgimg1825ed.jpg

ehhbas tako :) .. nestalo dok sam pomislila na aparat

drooling-homer-simpson_2.jpg

Gazzmene, sledeći put pravac "A La Petite Vache", porodična sirarnica koja snabdeva većinu dobrih restorana i hotela u gradu, jeftinija od onih par turističkih u centru a izbor da se usereš.

realno, hvali kajmak.

Gazzmene, sledeći put pravac "A La Petite Vache", porodična sirarnica koja snabdeva većinu dobrih restorana i hotela u gradu, jeftinija od onih par turističkih u centru a izbor da se usereš.
Nije ni ovo iz centra: La cremerie, Rue Bâtonnier Braffort 7, 1040 EtterbeekDa je malo skuplja, jeste, ali sazuva. Najbolje potrosena 33 evra u 2013 za sada (oko 1,2kg sira)...

E, ta jeste skroz dobra, samo su mrvicu jači sa cenama jer su u kvartu đe živi gamad eurokratska.

Nisam imao izbora, bilo usput ka aerodromu.

pesto trofie s tikvicama. ja u to uvek umuljam svezi paradajz. pesto1024x687.jpgUploaded with ImageShack.us