Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

pomfrit frikomov sa pek papira sa majonezom :piggy:

Posted

@rennerolovana guda odakle, jel onaj slovacki fazon da je ispeku pa je odkoste i urolaju ili nesto drugo

Posted

e jeste, taj fazon, paša po drugom kolenu je Slovak, on je bio majstor. Ja sam pravio leba i pole :)

Posted

au pa to je vrh, to mi je nekad donosila zena koja nam sprema stan koja je bila slovakinja, obozavao sam. ali ozbiljno drkanje od posla.

Posted

ma katastrofa koliko ima posla, zato se ja sa tim i ne akam

Posted

pravi st nektar iz srca francuske najbolji na svetutommes_st_nectaire_cave_aged.jpg

Posted

ehhbas tako :) .. nestalo dok sam pomislila na aparat

Posted

Gazzmene, sledeći put pravac "A La Petite Vache", porodična sirarnica koja snabdeva većinu dobrih restorana i hotela u gradu, jeftinija od onih par turističkih u centru a izbor da se usereš.

Posted
Gazzmene, sledeći put pravac "A La Petite Vache", porodična sirarnica koja snabdeva većinu dobrih restorana i hotela u gradu, jeftinija od onih par turističkih u centru a izbor da se usereš.
Nije ni ovo iz centra: La cremerie, Rue Bâtonnier Braffort 7, 1040 EtterbeekDa je malo skuplja, jeste, ali sazuva. Najbolje potrosena 33 evra u 2013 za sada (oko 1,2kg sira)...
Posted

E, ta jeste skroz dobra, samo su mrvicu jači sa cenama jer su u kvartu đe živi gamad eurokratska.