February 2, 201312 yr @rennerolovana guda odakle, jel onaj slovacki fazon da je ispeku pa je odkoste i urolaju ili nesto drugo
February 3, 201312 yr Author e jeste, taj fazon, paša po drugom kolenu je Slovak, on je bio majstor. Ja sam pravio leba i pole :)
February 3, 201312 yr au pa to je vrh, to mi je nekad donosila zena koja nam sprema stan koja je bila slovakinja, obozavao sam. ali ozbiljno drkanje od posla.
February 3, 201312 yr Gazzmene, sledeći put pravac "A La Petite Vache", porodična sirarnica koja snabdeva većinu dobrih restorana i hotela u gradu, jeftinija od onih par turističkih u centru a izbor da se usereš.
February 3, 201312 yr Gazzmene, sledeći put pravac "A La Petite Vache", porodična sirarnica koja snabdeva većinu dobrih restorana i hotela u gradu, jeftinija od onih par turističkih u centru a izbor da se usereš.Nije ni ovo iz centra: La cremerie, Rue Bâtonnier Braffort 7, 1040 EtterbeekDa je malo skuplja, jeste, ali sazuva. Najbolje potrosena 33 evra u 2013 za sada (oko 1,2kg sira)...
February 3, 201312 yr E, ta jeste skroz dobra, samo su mrvicu jači sa cenama jer su u kvartu đe živi gamad eurokratska.
February 3, 201312 yr pesto trofie s tikvicama. ja u to uvek umuljam svezi paradajz. Uploaded with ImageShack.us