yolo Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 @rennerolovana guda odakle, jel onaj slovacki fazon da je ispeku pa je odkoste i urolaju ili nesto drugo
renne Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 e jeste, taj fazon, paša po drugom kolenu je Slovak, on je bio majstor. Ja sam pravio leba i pole :)
yolo Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 au pa to je vrh, to mi je nekad donosila zena koja nam sprema stan koja je bila slovakinja, obozavao sam. ali ozbiljno drkanje od posla.
renne Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 ma katastrofa koliko ima posla, zato se ja sa tim i ne akam
prima Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 pravi st nektar iz srca francuske najbolji na svetu
prima Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 ehhbas tako :) .. nestalo dok sam pomislila na aparat
dig_chohano Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Gazzmene, sledeći put pravac "A La Petite Vache", porodična sirarnica koja snabdeva većinu dobrih restorana i hotela u gradu, jeftinija od onih par turističkih u centru a izbor da se usereš.
yolo Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Gazzmene, sledeći put pravac "A La Petite Vache", porodična sirarnica koja snabdeva većinu dobrih restorana i hotela u gradu, jeftinija od onih par turističkih u centru a izbor da se usereš.Nije ni ovo iz centra: La cremerie, Rue Bâtonnier Braffort 7, 1040 EtterbeekDa je malo skuplja, jeste, ali sazuva. Najbolje potrosena 33 evra u 2013 za sada (oko 1,2kg sira)...
dig_chohano Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 E, ta jeste skroz dobra, samo su mrvicu jači sa cenama jer su u kvartu đe živi gamad eurokratska.
cmrlj Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 pesto trofie s tikvicama. ja u to uvek umuljam svezi paradajz. Uploaded with ImageShack.us
Recommended Posts