Bujodrag Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 +1 nema renne pojma Da, naročito, što je i ovekovečeno na ovom topiku. Sve neki sendviči i jaja na oko.
I*m with the pilots Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Dinstana curetina, mekana kao dusa, sa paprikom i boranijom i uz to dinstana sargarepa. Nisam imala previse boranije i paprike, sta je ostalo od pravljenja corbe, ali u kombinaciji sa sargerepom je sve lepo ukantareno. Kancelarija mi mirise na beli luk ;D
Haralampije Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 (edited) kari sa kokosovim mljekom. da se drznici ne premisljaju, da kazem da je lukac secen na ribsove -_- salata kupus :crveni i kineski, casa vina pride.bujrum Edited January 28, 2016 by Haralampije
ljakse Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 kad me uhvati napad kreativnosti i slobodoumlja, kari pravim od lubenice u ribljem bujonu. umesto karija ide kombinacija griza, sitnog peska i morske soli. luk ne sečem i ne ljuštim, samo ubacim blatnjavu glavicu. ni najveća konzerva ne primeti razliku.
Venom Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 luk ne sečem i ne ljuštim, samo ubacim blatnjavu glavicu. ni najveća konzerva ne primeti razliku. Valjda je prvo zgnjecis nozem ili satarom?
aram Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 (edited) @ljakse kantu ili kanticu? Edited January 28, 2016 by aram
yolo Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 arame, aj na domace vino da napises kako ti se cini prokupac ivanovic u poredjenju sa evropskim vinima slicne kategorije?
maheem Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 je l sam zakoljes lubenicu il das mesaru da to uradi?
pacey defender Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 je l sam zakoljes mesara il das lubenici da to uradi? +1
Haralampije Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 kad me uhvati napad kreativnosti i slobodoumlja, kari pravim od lubenice u ribljem bujonu. umesto karija ide kombinacija griza, sitnog peska i morske soli. luk ne sečem i ne ljuštim, samo ubacim blatnjavu glavicu. ni najveća konzerva ne primeti razliku. brao majstore
banatjanin Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 (edited) na dobrom sam putu da se navučem kad nemam vremena, a teo bi aziju, uzmem i apdejtujem instant nudle, neke Mi Goreng koje pravi Indomie su mi najbolje (sramim se priznati...) danas, ubacio u vodu šaku zamrznutog treša od plodova mora, par suvih šitaki, prokuvao, začinio onim instant kesicama koje idu u paketu, dodao nudle, 3 minuta, skinuo sa vatre, ubacio malo isečenog kineskog kupusa. u tiganj pored ubacio 100 grama mlevene svinjetine, dodao 5 začina, fiš sos, kineski čili, bluk i soja sos, upržio. u činiju meto nudle sa supom, odozgo iseckan praziluk, kuvano jaje, svinjetina i udri po duploj porciji falio mi korijander Edited January 28, 2016 by banatjanin
mammy two shoes Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 prasetinu iz pečenjare tabor na kaleniću. savršena.
Recommended Posts