Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

+1

nema renne pojma

Da, naročito, što je i ovekovečeno na ovom topiku.

Sve neki sendviči i jaja na oko.

Posted

Dinstana curetina, mekana kao dusa, sa paprikom i boranijom i uz to dinstana sargarepa. Nisam imala previse boranije i paprike, sta je ostalo od pravljenja corbe, ali u kombinaciji sa sargerepom je sve lepo ukantareno.

Curetina_sa_povrcem.jpg

Kancelarija mi mirise na beli luk ;D

Posted (edited)

kari sa kokosovim mljekom. da se drznici ne premisljaju, da kazem da je lukac secen na ribsove  -_- salata kupus :crveni i kineski, casa vina pride.bujrum 

4b61db5.jpg

Edited by Haralampije
Posted

kad me uhvati napad kreativnosti i slobodoumlja, kari pravim od lubenice u ribljem bujonu. umesto karija ide kombinacija griza, sitnog peska i morske soli.

luk ne sečem i ne ljuštim, samo ubacim blatnjavu glavicu. ni najveća konzerva ne primeti razliku.

Posted

luk ne sečem i ne ljuštim, samo ubacim blatnjavu glavicu. ni najveća konzerva ne primeti razliku.

Valjda je prvo zgnjecis nozem ili satarom?

Posted (edited)

@ljakse

kantu ili kanticu?

Edited by aram
Posted

arame, aj na domace vino da napises kako ti se cini prokupac ivanovic u poredjenju sa evropskim vinima slicne kategorije?

Posted

je l sam zakoljes lubenicu il das mesaru da to uradi?

Posted

je l sam zakoljes mesara il das lubenici da to uradi?

+1

Posted

kad me uhvati napad kreativnosti i slobodoumlja, kari pravim od lubenice u ribljem bujonu. umesto karija ide kombinacija griza, sitnog peska i morske soli.

brao majstore

Posted (edited)

ejzha.jpg

na dobrom sam putu da se navučem

kad nemam vremena, a teo bi aziju, uzmem i apdejtujem instant nudle, neke Mi Goreng koje pravi Indomie su mi najbolje (sramim se priznati...)

danas, ubacio u vodu šaku zamrznutog treša od plodova mora, par suvih šitaki, prokuvao, začinio onim instant kesicama koje idu u paketu, dodao nudle, 3 minuta, skinuo sa vatre, ubacio malo isečenog kineskog kupusa.

u tiganj pored ubacio 100 grama mlevene svinjetine, dodao 5 začina, fiš sos, kineski čili, bluk i soja sos, upržio.

u činiju meto nudle sa supom, odozgo iseckan praziluk, kuvano jaje, svinjetina i udri po duploj porciji :piggy:  falio mi korijander

Edited by banatjanin
Posted

prasetinu iz pečenjare tabor na kaleniću. savršena.