January 28, 20169 yr +1 nema renne pojma Da, naročito, što je i ovekovečeno na ovom topiku. Sve neki sendviči i jaja na oko.
January 28, 20169 yr Dinstana curetina, mekana kao dusa, sa paprikom i boranijom i uz to dinstana sargarepa. Nisam imala previse boranije i paprike, sta je ostalo od pravljenja corbe, ali u kombinaciji sa sargerepom je sve lepo ukantareno. Kancelarija mi mirise na beli luk ;D
January 28, 20169 yr kari sa kokosovim mljekom. da se drznici ne premisljaju, da kazem da je lukac secen na ribsove -_- salata kupus :crveni i kineski, casa vina pride.bujrum Edited January 28, 20169 yr by Haralampije
January 28, 20169 yr kad me uhvati napad kreativnosti i slobodoumlja, kari pravim od lubenice u ribljem bujonu. umesto karija ide kombinacija griza, sitnog peska i morske soli. luk ne sečem i ne ljuštim, samo ubacim blatnjavu glavicu. ni najveća konzerva ne primeti razliku.
January 28, 20169 yr luk ne sečem i ne ljuštim, samo ubacim blatnjavu glavicu. ni najveća konzerva ne primeti razliku. Valjda je prvo zgnjecis nozem ili satarom?
January 28, 20169 yr arame, aj na domace vino da napises kako ti se cini prokupac ivanovic u poredjenju sa evropskim vinima slicne kategorije?
January 28, 20169 yr kad me uhvati napad kreativnosti i slobodoumlja, kari pravim od lubenice u ribljem bujonu. umesto karija ide kombinacija griza, sitnog peska i morske soli. luk ne sečem i ne ljuštim, samo ubacim blatnjavu glavicu. ni najveća konzerva ne primeti razliku. brao majstore
January 28, 20169 yr na dobrom sam putu da se navučem kad nemam vremena, a teo bi aziju, uzmem i apdejtujem instant nudle, neke Mi Goreng koje pravi Indomie su mi najbolje (sramim se priznati...) danas, ubacio u vodu šaku zamrznutog treša od plodova mora, par suvih šitaki, prokuvao, začinio onim instant kesicama koje idu u paketu, dodao nudle, 3 minuta, skinuo sa vatre, ubacio malo isečenog kineskog kupusa. u tiganj pored ubacio 100 grama mlevene svinjetine, dodao 5 začina, fiš sos, kineski čili, bluk i soja sos, upržio. u činiju meto nudle sa supom, odozgo iseckan praziluk, kuvano jaje, svinjetina i udri po duploj porciji falio mi korijander Edited January 28, 20169 yr by banatjanin