ljakse Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 aj kad si već tu, daj u dve rečenice, da ne čitam sve tamo - iam neke semenčice sačuvane, je l sad ok vreme da ih posadim? Sa onom forom da se malo navlaže prvo, pa u zemlju?
katamaran Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Prerano ti je sad. Ako neces da se zezas sa dodatnim osvetljenjem nista pre marta. Ja cu verovatno da posadim sredinom februara al planiram da im drzim sijalicu 12h dnevno.
ljakse Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 hm, što sam ja bio ubeđen da sam negde video da je januar ok mesec za sadnju ništa, na čitanje teme
katamaran Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Haralampije je tada zasadio prosle sezone al je koristio sijalice. Ove godine ce i on kasnije jer nema smisla bas toliko poraniti. Pravilo je od januara do aprila al nema nikakvog smisla saditi u januaru bez vestackog osvetljenja. btw krilca su naravno zaljucena sveze ubranim papricicama :) jesu se sparusile al im nista nije falilo
Haralampije Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Haralampije je tada zasadio prosle sezone al je koristio sijalice. Ove godine ce i on kasnije jer nema smisla bas toliko poraniti. Pravilo je od januara do aprila al nema nikakvog smisla saditi u januaru bez vestackog osvetljenja. btw krilca su naravno zaljucena sveze ubranim papricicama :) jesu se sparusile al im nista nije falilo sijalice su uvek obavezne ako ih sejes u kuci tj pre recimo aprila.druga stvar:sorte duzeg perioda vegetacije(120 dana) a to su uglavnom sve super hot paprike,traze da se seju ranije pa cak i u januaru mada moze i u februaru,pa i u martu mozda, inace ces prve paprike dobiti kasno a shodno tome i manje roda.Imas sve na odgovarajucoj temi.izvinjavam se na ofu
renne Posted January 26, 2016 Author Posted January 26, 2016 sta je ovo i kako se pravi?Mekike od krompirovog testa.Krompir, puter, žumance, malo praška za pecivo, brašno koliko je potrebno. Nadev paradajz, šunka i neki dobro topivo žuti sir pa u duboko ulje na minut, dva. Hoću i ja.Aj izvoli
wall Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 (edited) Krompir se skuva kao za pire? Edited January 26, 2016 by wall
wall Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Tako bre. Smanji inpute ako me mogu zbuniti... Sve se meračim da spremim tako nešto... Možda u subotu. ^_^
renne Posted January 26, 2016 Author Posted January 26, 2016 To lako skroz. A spektakularni rezultati
Recommended Posts