February 1, 201312 yr ja vezbala da posiram jaje, uspelo, jupi, kakvo je ludilo ovaj fensi sendvic: stara lepinjica domaca prepecena, avokado, limun, losos, posirano jaje, crna so (da vidim koliko sam posolila i da lepo izgleda), rukola. slike su mi obe bile lepe skoro kao ono sto sam jela, nisam mogla da se odlucim, ko deca su mi, sami birajte. sad bih jos pravila, al ne smem, idem posle da jedem, moram da budem gladna.odoh ja po jabuku :(U Uploaded with ImageShack.us idiudupe.
February 1, 201312 yr ta slika je realno za desanku, ima taj neki erocki nabojlignje bre, ne posirana jaja :P
February 1, 201312 yr @assuck: eto šta se desi kad kucam jednom rukom.videh jednom kod Džejmija kako pošira jaja i delovalo mi je easy. čitam sad na netu da treba sirće. moram probati ovo. i dzejmi je stavljao sirce, al ima jedan njegov recept gde ih mota u celofan, da olaksa proceduru, to nikako ne pokusavaj. nas celofan se sav ulepi pre nego sto uspes da zamotas jaja, a na nekim mestima propusta, a posle se ne da odlepiti. dakle, taj preskoci (ukoliko nemas celofan sa zapada;). Edited February 1, 201312 yr by cmrlj
February 1, 201312 yr sirce ide zbog koagulacije..i tog posiranja se secam iz skole sa traumom,kao i majoneza s tim da blansiranje nikada nisam radila u kucnoj varijanti upravo zbog traume a nije losa ideja,volim jaja a posebno tecno zumance i skuvano belance Edited February 1, 201312 yr by ivy
February 2, 201312 yr ajme :Hail:pala jos jedna prosidbaПослато са GT-S5830 користећи Тапаток 2sudeci po prstenu, opet pristala:)
February 2, 201312 yr danas sam ceo dan nesto uz kurac. trebalo je da se opijamo posle posla, ali su me ispalili i umesto u podrumu da shikamo ovi cepali rakiju i otisli u kafanu ja nisam hteo. comfort food:u Sarajevskom u Dusanovoj uzeo 10ku, stavio samo "malo" tucane (ljuta bas, kida). kuci naseckao 1 shallot i turio unutri, uz to sam jeo grcki jogurt iz Maxijajedva disemuz to cepaohttp://www.parapsiho...90#entry2045426soundtrack:http://www.youtube.com/watch?v=kUdf32yhY0E Edited February 2, 201312 yr by assück
February 2, 201312 yr Author vruć leba, pole, slanine, rolovane gude, čvaraka, sira, pavlake, luka mladoga