maheem Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 probaću renne kad budem u njihovim objektima :)
renne Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 Pasulj, sa hamburg slaninom, sumporaš, umreću, ne mogu da prestanem da jedemПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Аврам Гојић Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Gulas od jelena, divlje svinje, fazana i zeca
Caligula Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 U mom kraju to se zove lovacki lonac. Mislim da je to nesto najbolje sto sam ikad probao.
cmrlj Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 (edited) cacio e pepe, al mi je kaco bio pogresan, pa ispao cazzo e pepe*.*vrlo ukusan doduse :D Edited January 27, 2013 by cmrlj
yolo Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 a sta hvali ovom kacou, ne vidi se sa slike?s'a sam jeo? heljdopitu sa punjenjem od makednoskog radovo sira, jaja, spinata, praziluka i mirodije, biftek mariniran danima u mulju, brokoli i suhi paradajz al dente u marinadi od soja sosa, balzamika, cipotle ljutine, slatko ljutog tai sosa, ulja od tikve, ulja od susama te samog susama, miks zelene i rukole sa narom. dibonisov shiraz cuvee i crvena kockica lubecker marcipana. brekcem....
cmrlj Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 a sta hvali ovom kacou, ne vidi se sa slike nije pju kremozo, deo parmezana se ulepio. sledeci put cu probati s makedonskim pekorinom da vidim kako se ponasa.
Recommended Posts