hefestus Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 ja ga malo doradim, proprzim na mulju, sitno naseckam bluka, pa ga dobro oladim u frizideru. tad bude ko pravi.Jelda nije los? Za industriski ajvar je sasvim ok.Ja uzmem komad belog kozijeg (onaj turski okrugli) naseckam dve male ljute zelene dodam 3-4 kasike Baktata, malo bluka (bune se u kuci) u blender. Neka varijanta urnebesa & grckog tyrokafteri.
dig_chohano Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 (edited) Uf, to odlicno zvuci. Koliko sutra odoh do Turaka po sastojke, bas danas kukah kako mi se jede urnebes. Kupujes onaj sir u konzervi?edit: @cmrlj: hehe, imam megatuki na chelu. Edited November 10, 2012 by dig_chohano
hefestus Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Uf, to odlicno zvuci. Koliko sutra odoh do Turaka po sastojke, bas danas kukah kako mi se jede urnebes. Kupujes onaj sir u konzervi?edit: @cmrlj: hehe, imam megatuki na chelu.Da u konzervi onoj cilindricnoj. Vidi ako nadjes bugarski u kockastoj konzervi9ne cilindricnoj) taj je stvarno priva liga. Belo zeleni design.
dig_chohano Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Kupovao sam neki ovciji bugarski, pakovan u najlonu kao feta, nenormalno je dobar. Ti u cilindricnim konzervama (valjda se Gazi zovu) nisu losi, mada koziji nisam probao. Hvala za recept, sutra se mesi urnebes.
Killiana Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 pojela tri sarme, sad se sladim prima stapicima sa kikirikijem + eurokrem
Čutura Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 tosta, putera i sirova mesa, zalio sa karmenereom iz dzavoljijeh podruma
hoffnung Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 obaren karfiol i brokoli. preliven besamel sosom i narendan zuti sir. zapeceno u rerni.salata - zelena.domaca lenja pita.
Recommended Posts