Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted
ja ga malo doradim, proprzim na mulju, sitno naseckam bluka, pa ga dobro oladim u frizideru. tad bude ko pravi.
Jelda nije los? Za industriski ajvar je sasvim ok.Ja uzmem komad belog kozijeg (onaj turski okrugli) naseckam dve male ljute zelene dodam 3-4 kasike Baktata, malo bluka (bune se u kuci) u blender. Neka varijanta urnebesa & grckog tyrokafteri.
Posted (edited)

Uf, to odlicno zvuci. Koliko sutra odoh do Turaka po sastojke, bas danas kukah kako mi se jede urnebes. Kupujes onaj sir u konzervi?edit: @cmrlj: hehe, imam megatuki na chelu.

Edited by dig_chohano
Posted
Uf, to odlicno zvuci. Koliko sutra odoh do Turaka po sastojke, bas danas kukah kako mi se jede urnebes. Kupujes onaj sir u konzervi?edit: @cmrlj: hehe, imam megatuki na chelu.
Da u konzervi onoj cilindricnoj. Vidi ako nadjes bugarski u kockastoj konzervi9ne cilindricnoj) taj je stvarno priva liga. Belo zeleni design.
Posted

Kupovao sam neki ovciji bugarski, pakovan u najlonu kao feta, nenormalno je dobar. Ti u cilindricnim konzervama (valjda se Gazi zovu) nisu losi, mada koziji nisam probao. Hvala za recept, sutra se mesi urnebes.

Posted

pojela tri sarme, sad se sladim prima stapicima sa kikirikijem + eurokrem

Posted

tosta, putera i sirova mesa, zalio sa karmenereom iz dzavoljijeh podruma

Posted

obaren karfiol i brokoli. preliven besamel sosom i narendan zuti sir. zapeceno u rerni.salata - zelena.domaca lenja pita.