October 17, 20159 yr Author Evo kako ja kuvam papke. Očistim dve kile crnog luka, dve glavice belog, malo prodinstam i ubacim kašiku aleve. Stavim šest papaka, nalijev vrhom sa vodom i sva deci vina. Stavim na srednju temperaturu i zaboravim tri sata
October 17, 20159 yr On 17. 10. 2015. at 19:03, renne said: Evo kako ja kuvam papke. Očistim dve kile crnog luka, dve glavice belog, malo prodinstam i ubacim kašiku aleve. Stavim šest papaka, nalijev vrhom sa vodom i sva deci vina. Stavim na srednju temperaturu i zaboravim tri sata Ovo bih mogao zgotoviti...Nego pitanje svih pitanja: Jel čupate nokte na papcima? Mislim ovim u loncu :-)
October 17, 20159 yr On 17. 10. 2015. at 18:41, aram said: moze postupak, ne bilo ti tesko :) Vrlo lako.U ekspres loncu ih prokuvam pola sata (voda,vegeta,lorber,biber u zrnu) izvadim i povadim vece kosti.U dubljem tiganju na ulju proprzim celu jednu glavicu bluka,naravno seckanog,dodam papke i podlijem corbom u kojoj su se kuvali.Dinsta se na laganoj vatri jos sat vremena i dodas na kraju persunovog lista E da zaboravih da napomenem:kad kupujete papke,zamolite mesara da vam ih uzduzno prepolovi Edited October 17, 20159 yr by Haralampije
October 17, 20159 yr +1000 s tim što ja to zalijem dodatnim tepihom seckanog bluka tipa minut-dva pre nego što je gotovo.
October 18, 20159 yr domaca supa sa domacim rezancima,svinj.pecenje,krompirici,salata od boranije sa blukom...a izmedju toga ovo:sve iz supe-junetina,pilece sitnice,bluk,cluk,krompir,zelen,celer,list kupusa Edited October 18, 20159 yr by Haralampije
October 18, 20159 yr domaći vruć ražani 'leba i hand made pileća pašteta, jednako friška Edited October 18, 20159 yr by banatjanin
October 21, 20159 yr Njegovo visocanstvo vrganj i njegove dalje rodjake lisicarke. Parmidjano pored i za vino onda nije rano.
October 21, 20159 yr Cheapo iz Ikee. Al mnogo ga volim jer je bolji od vise puta skupljih koji su dobri za skupljanje prasine pored ovoga