ivy Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 krem corbu od karfiola,mesna vekna od juce i lazni tart od spanaca
darling Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 kakvo je to? jel se kuva samo s kokosovim il je kombo mleka? jel bi se isto efekat postigao da se u sutlijas umesa kokos i kuva neko vreme?
beta Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 stavim pirinač u mikrotalasnu sa vodom 1:2.5, na 18 minuta. izvadim i dodam obično mleko+kokosovo mleko i ostavim da to pirinač lepo upije. najbolje je kokosovo mleko koje ima i malo pavlake. ja dodam i kašiku šećera. meni je to dovoljno
Razzmatazz Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Kod mene pasulj simbolično zbog početka grejne sezone.
renne Posted October 12, 2015 Author Posted October 12, 2015 Al vas hrane po tim bolnicama...To smo u slavu i čast najbolje tašte na svetu.Sedam godina :( ....
Razzmatazz Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Dobro da sam se našalio, sad se osećam ko govno.
renne Posted October 12, 2015 Author Posted October 12, 2015 Ma dobro bre. Naši smo No hard filing. Sve ok A i mislio sam da si video status..
Razzmatazz Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Ma de bre, otvorim fejs jednom, dvaput u nedelju dana i to više da proverim da mi nije neko ostavio neku poruku, jer sam sve notifikejšne odavno pogasio.
darling Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 stavim pirinač u mikrotalasnu sa vodom 1:2.5, na 18 minuta. izvadim i dodam obično mleko+kokosovo mleko i ostavim da to pirinač lepo upije. najbolje je kokosovo mleko koje ima i malo pavlake. ja dodam i kašiku šećera. meni je to dovoljno tenks. nemam mikrotalasnu. sledeci put kad budem kuvala rizu na mlijeku ubacicu nesto kokosa. ako bude dobro, super, ako ne, nema veze.
beta Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 za ovo nije neophodna mikrotalasna. mene mrzi da stojim kraj šporeta i mešam pirinač pa ga kuvam u mikrot. imaš po maksijima tri vrste kokos mleka. ubaci ga tek kad skuvaš sutlijaš i ostavi par minuta da odstoji.
Recommended Posts