Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

krem corbu od karfiola,mesna vekna od juce i lazni tart od spanaca

Posted

kakvo je to? jel se kuva samo s kokosovim il je kombo mleka? jel bi se isto efekat postigao da se u sutlijas umesa kokos i kuva neko vreme?

Posted

stavim pirinač u mikrotalasnu sa vodom 1:2.5, na 18 minuta. izvadim i dodam obično mleko+kokosovo mleko i ostavim da to pirinač lepo upije. najbolje je kokosovo mleko koje ima i malo pavlake. ja dodam i kašiku šećera. meni je to dovoljno

Posted

Kod mene pasulj simbolično zbog početka grejne sezone.

Posted

Al vas hrane po tim bolnicama...

To smo u slavu i čast najbolje tašte na svetu.

Sedam godina :(

....

Posted

Dobro da sam se našalio, sad se osećam ko govno.

Posted

Ma dobro bre. Naši smo

No hard filing. Sve ok

A i mislio sam da si video status..

Posted

Ma de bre, otvorim fejs jednom, dvaput u nedelju dana i to više da proverim da mi nije neko ostavio neku poruku, jer sam sve notifikejšne odavno pogasio.

Posted

stavim pirinač u mikrotalasnu sa vodom 1:2.5, na 18 minuta. izvadim i dodam obično mleko+kokosovo mleko i ostavim da to pirinač lepo upije. najbolje je kokosovo mleko koje ima i malo pavlake. ja dodam i kašiku šećera. meni je to dovoljno

tenks. nemam mikrotalasnu. sledeci put kad budem kuvala rizu na mlijeku ubacicu nesto kokosa. ako bude dobro, super, ako ne, nema veze. 

Posted

za ovo nije neophodna mikrotalasna. mene mrzi da stojim kraj šporeta i mešam pirinač pa ga kuvam u mikrot.

imaš po maksijima tri vrste kokos mleka.

ubaci ga tek kad skuvaš sutlijaš i ostavi par minuta da odstoji.