October 12, 20159 yr kakvo je to? jel se kuva samo s kokosovim il je kombo mleka? jel bi se isto efekat postigao da se u sutlijas umesa kokos i kuva neko vreme?
October 12, 20159 yr stavim pirinač u mikrotalasnu sa vodom 1:2.5, na 18 minuta. izvadim i dodam obično mleko+kokosovo mleko i ostavim da to pirinač lepo upije. najbolje je kokosovo mleko koje ima i malo pavlake. ja dodam i kašiku šećera. meni je to dovoljno
October 12, 20159 yr Author Al vas hrane po tim bolnicama...To smo u slavu i čast najbolje tašte na svetu.Sedam godina :( ....
October 12, 20159 yr Author Ma dobro bre. Naši smo No hard filing. Sve ok A i mislio sam da si video status..
October 12, 20159 yr Ma de bre, otvorim fejs jednom, dvaput u nedelju dana i to više da proverim da mi nije neko ostavio neku poruku, jer sam sve notifikejšne odavno pogasio.
October 13, 20159 yr stavim pirinač u mikrotalasnu sa vodom 1:2.5, na 18 minuta. izvadim i dodam obično mleko+kokosovo mleko i ostavim da to pirinač lepo upije. najbolje je kokosovo mleko koje ima i malo pavlake. ja dodam i kašiku šećera. meni je to dovoljno tenks. nemam mikrotalasnu. sledeci put kad budem kuvala rizu na mlijeku ubacicu nesto kokosa. ako bude dobro, super, ako ne, nema veze.
October 13, 20159 yr za ovo nije neophodna mikrotalasna. mene mrzi da stojim kraj šporeta i mešam pirinač pa ga kuvam u mikrot. imaš po maksijima tri vrste kokos mleka. ubaci ga tek kad skuvaš sutlijaš i ostavi par minuta da odstoji.