renne Posted October 10, 2015 Author Posted October 10, 2015 ali zato može da se pravi. nije sve u parama Ima nešto i u zlatu
aram Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 dosla zena iz pariza - red sira, red terinea, red sira, red patea... :blazen:
nisam ja Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Jola bio u centru pažnje neki dan hejlujući mc. Uzo danas dupli čiz, da zasladim kineze. Blje. Burger king me pak može provozat kvalitetno. Nikad ne uzeh kantu piladi iz kentakija, vredil to? Jeo neke njiove sendviće. To mi dno.
MayDay Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Ima moja tema o fast food lancima na koju sam ponosna!
Razzmatazz Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Ne znam di su bili maxividini recopisi ovih dana, al evo baš gustiram crno srce uz kavu. Tamzap. To je bila moja rođendanska torta!
Dagmar Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 To je bila moja rođendanska torta! Jesi stigao bar malo da probas pre nego sto ti ovaj oteo?
yolo Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Jola bio u centru pažnje neki dan hejlujući mc. Uzo danas dupli čiz, da zasladim kineze. Blje. Burger king me pak može provozat kvalitetno. Nikad ne uzeh kantu piladi iz kentakija, vredil to? Jeo neke njiove sendviće. To mi dno. niko nije pominjao dupli ciz
Razzmatazz Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Jesi stigao bar malo da probas pre nego sto ti ovaj oteo? Smlatio sam je u rekordnom roku.
Recommended Posts