kud u maglu Simoviću Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 frikomova paelja je vrh od domaće ponude
JakeBlues Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Tostirani neki zdravi beskvasni hleb sa zrncima, ljuti ajvar, tirolska plećka i malo zlatiborskog sira, tek onako protiv uroka...
katamaran Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Gulas sa bugarskom sargarepom. Odlican Nalazim razne skovil vrednosti za tu papriku al bih je odokativno smestio na pola habanera. Ima na Bajloniju ako negog zanima https://www.google.com/search?q=bulgarian+carrot&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMIz73PsPKryAIVRnEUCh3Q5QNC&biw=1280&bih=637
*edited by mod Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Asia food noodle i sveza, tek izasla kiselo ljuta pohovana piletina+ piletina sa sitakama. best buy van bloka 70 za te pare.
yolo Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 he nisam znao da se to zove bugarska sargarepa. bogme pre par godina mi je zapala jedna bas ljuta serija, zamalo nisam potrovao goste na slavi. taj lik na bajloniju to prodaje ko zna koliko dugo vec.
yolo Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 (edited) inace izlazim iz teskog stresa koji sam proziveo sa mackom koja je operisana za vikend pa sam veceras brzometno poradio po kuhinji uz pomoc spoljnih faktora tako da je ispala pristojna vecera jagnjece kobaje sa zacinima, od šicka letnji pindjur od plavih patlidzana (ono sto sam juce nazvao baba ganushem ;)) zapecen u mikrotalasnoj sa fetom sa limnosa poslednji dobar paradajz (volovsko srce) sa grcim kaparima oooodlicni brusketici iz eko pekare u kosovskoj 41 fenomenalan obican seljacki pleh kolac sa sljivama iz iste pekare pila se petra, pino noar sa palica, bas dobar realno dobra vecera, ovo bi mogao bilo kome da iznesem popravlja mi se i raspolozenje a i sve ostalo, bas sam bio potonuo. Edited October 5, 2015 by yolo
Valk Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 ko sto vol ima svoju, i katamaranu da se otvori posebna tema: kuvajmo u mikrotalasnoj s katamaranom. :D Ja čekam da isproba silikonske kuglice u mikrotalasnoj pa da javi kako je ispalo.
aram Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 ko sto vol ima svoju, i katamaranu da se otvori posebna tema: kuvajmo u mikrotalasnoj s katamaranom. :D Katamaran na mikro-talasima :D
wall Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Pečene kobaje u lepinji, čili sos, pavlaka, prženi krompirići i pivo. A za večeru ranisan. ^_^
Singer Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Pečene kobaje u lepinji, čili sos, pavlaka, prženi krompirići i pivo. A za večeru ranisan. ^_^ Vredi.
Bujodrag Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Htedoh ovo, htedoh ono, možda ovako, možda onako..... Na kraju mi neodlučnost pojela apetit.
Recommended Posts