October 4, 20159 yr pileca dziga u rerni sa clukom i crvenom paprikom,pecena paprika sa blukom i muljem,kupus salata i pomfrit
October 4, 20159 yr Carsko meso odstajalo u marinadi od senfa sa punim zrnom,alevom parikom,biberom,uljem,blukom i tabaskom. Od povrca:keleraba,krompir,bluk,mrkva,crni luk i komorac. Prigodno vino. Desert:bela pita sa limunom.
October 4, 20159 yr Podgrejao tortilju iz Papasa minut u mikrotalasnoj. Danas sam je samo probao i onako ohladjena me se i nije previse dojmila. Ovako vruca sa mocarelom koja se razvlaci je Hteo sam da stavim Homera u ovaj post al me Bujodrag pretece. Edited October 4, 20159 yr by katamaran
October 4, 20159 yr ko sto vol ima svoju, i katamaranu da se otvori posebna tema: kuvajmo u mikrotalasnoj s katamaranom. :D
October 4, 20159 yr evo ja cu da prilozim recept: jedna iz moje firme je pekla ceo krompir u mikrotalasnoj. u firmi. i onda na to prelije sladak pasulj iz konzerve, kako samo englez to ume.
October 4, 20159 yr to je kul, kod mene u firmi prave kelj i ribu u mikrotalasnoj. dismr na tri sprata tri dana...
October 4, 20159 yr Meni mikrotalasna služi za kokice i da podgrejem kupovni čokoladni souffle za lava cake i posle pričam kako sam ga ja pravila.
October 4, 20159 yr On 4. 10. 2015. at 21:33, MayDay said: Meni mikrotalasna služi za kokice i da podgrejem kupovni čokoladni souffle za lava cake i posle pričam kako sam ga ja pravila.#lifehacks +1 .. i podgrejem musaku. Mada ako zaživi topik rado ću probati po neki recept.
October 5, 20159 yr On 4. 10. 2015. at 21:33, MayDay said: Meni mikrotalasna služi za kokice i da podgrejem kupovni čokoladni souffle za lava cake i posle pričam kako sam ga ja pravila.E a jel znaš foru kako da ti što manje ostane neraspuknutih zrna?