ivy Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 pileca dziga u rerni sa clukom i crvenom paprikom,pecena paprika sa blukom i muljem,kupus salata i pomfrit
sandine Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Carsko meso odstajalo u marinadi od senfa sa punim zrnom,alevom parikom,biberom,uljem,blukom i tabaskom. Od povrca:keleraba,krompir,bluk,mrkva,crni luk i komorac. Prigodno vino. Desert:bela pita sa limunom.
katamaran Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 (edited) Podgrejao tortilju iz Papasa minut u mikrotalasnoj. Danas sam je samo probao i onako ohladjena me se i nije previse dojmila. Ovako vruca sa mocarelom koja se razvlaci je Hteo sam da stavim Homera u ovaj post al me Bujodrag pretece. Edited October 4, 2015 by katamaran
darling Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 ko sto vol ima svoju, i katamaranu da se otvori posebna tema: kuvajmo u mikrotalasnoj s katamaranom. :D
katamaran Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Moze :) Bez zezanja ne bi skodila tema sa receptima i savetima za mikrotalasnu.
betty Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 ja bila ubedjena da to imamo. ili je to mozda bio onaj forum?
rajka Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 evo ja cu da prilozim recept: jedna iz moje firme je pekla ceo krompir u mikrotalasnoj. u firmi. i onda na to prelije sladak pasulj iz konzerve, kako samo englez to ume.
aram Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 to je kul, kod mene u firmi prave kelj i ribu u mikrotalasnoj. dismr na tri sprata tri dana...
MayDay Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Meni mikrotalasna služi za kokice i da podgrejem kupovni čokoladni souffle za lava cake i posle pričam kako sam ga ja pravila.
Singer Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Meni mikrotalasna služi za kokice i da podgrejem kupovni čokoladni souffle za lava cake i posle pričam kako sam ga ja pravila.#lifehacks +1 .. i podgrejem musaku. Mada ako zaživi topik rado ću probati po neki recept.
nisam ja Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Čeka se onaj što mu služi da ugreje čaše za konjak.
Frank Pembleton Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Meni mikrotalasna služi za kokice i da podgrejem kupovni čokoladni souffle za lava cake i posle pričam kako sam ga ja pravila.E a jel znaš foru kako da ti što manje ostane neraspuknutih zrna?
Recommended Posts