Bujodrag Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Bolonjez pita Ostalo bolonjezeta od juče te sam odmrzao jedno testo za picu, narendao čačkavalja, dodao malo kulena uz bolonjeze, urolao i rernirao. Njam.
fluffy Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 losos na teflonu/preliv: ruzmarin, pinjole, beli luk, belo vino, morska so, biber kinoa: djumbir, korijander, crveni/beli luk, batata, celer, šargarepa Sent from my iPhone using Tapatalk
maheem Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Jel bilo: Mora li taj patlidzan? Sendvic u susam kifli od dimljene vratine proprzene, hrskave slandze, majobeze i miks salate. Sledeci put ide kupus umesto salate al i ovako je carski. Bourdain shtuca
yolo Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 triple cheese u meku. konacno pravi omjer mesa i zemicke, vidjen sam da se navucem kako je dobro. bez ikakvih fensi momenata, vestacki cedar, kecup, krastavcici... ma strava. mali odmor od artisan burgera, narocito otkako mi je ariel svojim prepiktoresknim opisom do jaja zabagovao 2.0 burger.
ivy Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 ostalo lonca od juce i paprike punjene sirom i patlidzani pohovani susamom
fluffy Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 pravila sam neku libansku ćurku...!pa stavih karanfilić, cimet, kardamom, korijander, papriku, biber, origano i na teflon bez ulja... pred kraj svežu žalfiju... prilog, naravno patlidžan :) + paradajz, anis, celer, luk c i b, leblebija, pinjole, pistaći... Sent from my iPhone using Tapatalk
Marcus Wulffings Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 sve bolje od boljega, tu su leblebije, vidim neki patlidžan, paprika i rajčica
Recommended Posts