September 23, 20159 yr ima ribe, kako nema? jedem cesto tamo, postena kafana u kraju, cene kao pre dolaska kapitala na vracar. pasulj s rebarcima kida za 350 din, npr (u brankovini je bio vise od 500 kada sam poslednji put tamo odustao da jedem), isto dobar riblji paprikas s puno mesa tj ribe itd. zapravo je najveci hit u kafani pravi pomfrit od krompira umesto onog smrznutog govneta. to jest, cene su kao pre dolaska gorana pitića u baba višnjinu
September 23, 20159 yr ne sumnjam, malo sam spinovao; inače baba višnjina je jedna od retkih ulica koja nikada nije menjala ime
September 23, 20159 yr ijaaaoooo pa to nisam znao ali nije menjala naziv u ona turbulentna vremena Edited September 23, 20159 yr by Marcus Wulffings
September 23, 20159 yr Osim polovine koja je postala Golsvordijeva http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/943534-bg-ulice-ko-je-baba-visnja-i-kako-je-dobila-ulicu-na-vracaru-foto
September 23, 20159 yr nisam išao toliko u detalje, ali kao što je komentator rekao: baba bila đavo, bre
September 23, 20159 yr ijaaaoooo pa to nisam znao ali nije menjala naziv u ona turbulentna vremena Nemoj da se ispravljas kada si u pravu. Baba Visnjina nikad nije menjala ime. Posluziteljska i Varvarinska, pak jesu
September 23, 20159 yr Naj...im se .....!Mene odatle oterali da bi napravili tu garažetinu...Kada god tuda prođem pritisak mi ode na 300.Povraćaj imovine?Ha!
September 23, 20159 yr Zbog čega!Pa to je sasvim normalan i prirodan ishod recimo neuspešnih i neuspelih, a pogotovu početničkih kulinarskih koraka.
September 23, 20159 yr Naj...im se .....!Mene odatle oterali da bi napravili tu garažetinu...Kada god tuda prođem pritisak mi ode na 300.Povraćaj imovine?Ha! brate, pa nisam znao da si vračarski plemić