Singer Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 "nemoj mi to razdvajati": sataraš i feta [emoji14]iggy:+10000000000000 To je nemoguće razdvojiti
yolo Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 u ribolovackoj prici u baba visnjinoj, jezik u sosu od rena, domaci pomfrit, belolucena paprika, namestaj od rozea vrhstra
Bujodrag Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Testenina i dobra feta, obožavam komplikovana jela.
ivy Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 ,,hleba,, masti i paprike..i ja bih fete uz to ali nemam sad :(
beta Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 u ribolovackoj prici u baba visnjinoj, jezik u sosu od rena, domaci pomfrit, belolucena paprika, namestaj od rozea vrhstra jesi probao još nešto kod njih? inače, jedino crnogorcu može da padne na pamet da brvnaru, u sred vračara, nazove ribolovačka priča a pritom nigde riba
Bujodrag Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Nekad davno to jeste bilo ribolovačko mesto
Bujodrag Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 ,,hleba,, masti i paprike..i ja bih fete uz to ali nemam sad :( Nedostaje feta? E, baš šteta. Al' nemaj brige držim ti fige, Uzdravlje rasti uz 'leba i masti.
katamaran Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 (edited) famozni Ricotta gnudi. najs edit: probao i sa medom al mi to bas i nije previse leglo. Edited September 22, 2015 by katamaran
yolo Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 jesi probao još nešto kod njih? inače, jedino crnogorcu može da padne na pamet da brvnaru, u sred vračara, nazove ribolovačka priča a pritom nigde riba ima ribe, kako nema? jedem cesto tamo, postena kafana u kraju, cene kao pre dolaska kapitala na vracar. pasulj s rebarcima kida za 350 din, npr (u brankovini je bio vise od 500 kada sam poslednji put tamo odustao da jedem), isto dobar riblji paprikas s puno mesa tj ribe itd. zapravo je najveci hit u kafani pravi pomfrit od krompira umesto onog smrznutog govneta.
*edited by mod Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 ima ribe, kako nema? jedem cesto tamo, postena kafana u kraju, cene kao pre dolaska kapitala na vracar. pasulj s rebarcima kida za 350 din, npr (u brankovini je bio vise od 500 kada sam poslednji put tamo odustao da jedem), isto dobar riblji paprikas s puno mesa tj ribe itd. zapravo je najveci hit u kafani pravi pomfrit od krompira umesto onog smrznutog govneta. Dobra kafana, ali im je riba verovatno najslabiji deo ponude. Jezik sabija za nekih bese 200-250 kinti zadnji put kada sam bio.
beta Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 često tuda projurim ali nikada nisam bila. moram da priznam da me je uvek odbijao opskurni izgled kafane. zanemariću ako je klopa dobra. hvala na preporuci
Recommended Posts