Marcus Wulffings Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 ne vidim spoj jaja i dinstanog povrća i posle zapečenog povrća.... beše ti ne jedeš meso?
ivy Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 (edited) Marcuse ti si 1 konzerva! kombinacija je odlicna i postoji vec dugo,ovaj put je ja nisam izmislila nego je moglo bi se reci 1 klasika evo https://www.google.rs/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=shakshuka&stick=H4sIAAAAAAAAAGOovnz8BQMDgy4HsxCXfq6-QUZRUk5GuRKYbWRuYZiRpyXoV1pSlFmSmZ8XnJmSWp5YWdwpzyB1fmecZuT9pUF35wZs0Zm0px8ADtuHP0oAAAA jedem meso,imas na prethodnoj strani djuvec od juce sa krmenadlama a ovaj danas nije juce pecen nego je samo dinstan pa mi bio visak za vatrostalnu pa je danas podgrejan i krckan dok se jaja nisu ispekla Edited September 17, 2015 by ivy
nisam ja Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 ima i onaj banatski mileram od 36%mm mislim.
beta Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 blago tvom dečku/mužu ivy, ti kuvaš svaki dan.
ivy Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 ahaha :D e ja kuvam prevashodno zbog sebe i posle zato sto volim(da kuvam i da jedem),tek na kraju za njega ..jer ne znam sta bih jela da ne kuvam...sta jedete vi sto ne kuvate? a nisu to neka jela,sve je gotovo za pola sata/sat max,vecinom gledam da veci deo radi rerna i da bude i za sutra pa onda ne bude svaki dan..i tako..
ivy Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 ima i onaj banatski mileram od 36%mm mislim. gde?gde? ovi imaju i mileram 30% ali to je vec standardan procenat za mileram...ali kisela pavlaka sabija!!!!evo sad je svez tura pa se jos nije ni stegla a nije ni kisela samo je jebeno ukusna ..prelivam je preko nektarina upravo :p
beta Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 (edited) toliko retko kuvam da me je sramota. ne stižem.šta jedem? zavisim od milosti onih koji me vole.sva sreća pa ima takvih. jedino sam još uvek stručnjak za kuglofe i slične delicije. stepski mađarski geni šta da radim u tom duhu, nije baš nau ali uskoro, grenadir marš Edited September 17, 2015 by beta kentauri
ivy Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 pa to je kul..nekad bih i ja volela tako..ali ipak volim da imam kontrolu nad time sta jedem a i voliimm..
Marcus Wulffings Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Grenadir marš Osim zvučnog naziva, ovo jelo krase i brojne druge kvalitete. Recimo, jednostavnost pripreme, dostupnost namirnica, esencijalni začini i minimalno vremena. Jednostavno ga je i kombinirati s drugim jelima, a može biti i samostalnim obrokom.
beta Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 pa to je kul..nekad bih i ja volela tako..ali ipak volim da imam kontrolu nad time sta jedem a i voliimm.. pa birkam ja šta jedem ali nemam vremena da se razmahujem po kuhinji
ivy Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 a bas sam pre neki dan trazila neki recept koji sam davno ostavila ovde negde i naletim na moje postove sa nau kukinga iz 2013. i zaprepastim se koliko sam tek tada kuvala svaki dan i izmisljala svasta...ali tada nisam radila,velika razlika...bas cu moracu sama sebe da potsetim nekog jela i ideje..
katamaran Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 E jbmlg, neka iz Vera, vakum pakovanje, bila malo vodenasta, al' se ocedila, plus je ovo čučanje u brašnu napravilo skroz kompaktne i čvrste loptice... Moze recept? Lepse su mi ove tvoje od onih sa yt.
Recommended Posts