Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

ne vidim spoj jaja i dinstanog povrća i posle zapečenog povrća.... beše ti ne jedeš meso?

Posted (edited)

Marcuse ti si 1 konzerva!

kombinacija je odlicna i postoji vec dugo,ovaj put je ja nisam izmislila nego je moglo bi se reci 1 klasika

evo https://www.google.rs/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=shakshuka&stick=H4sIAAAAAAAAAGOovnz8BQMDgy4HsxCXfq6-QUZRUk5GuRKYbWRuYZiRpyXoV1pSlFmSmZ8XnJmSWp5YWdwpzyB1fmecZuT9pUF35wZs0Zm0px8ADtuHP0oAAAA

jedem meso,imas na prethodnoj strani djuvec od juce sa krmenadlama

a ovaj danas nije juce pecen nego je samo dinstan pa mi bio visak za vatrostalnu pa je danas podgrejan i krckan dok se jaja nisu ispekla

Edited by ivy
Posted

ima i onaj banatski mileram od 36%mm mislim. 

Posted

ahaha :D

e ja kuvam prevashodno zbog sebe i posle zato sto volim(da kuvam i da jedem),tek na kraju za njega  :lolol:  ..jer ne znam sta bih jela da ne kuvam...sta jedete vi sto ne kuvate?

a nisu to neka jela,sve je gotovo za pola sata/sat max,vecinom gledam da veci deo radi rerna i da bude i za sutra pa onda ne bude svaki dan..i tako..

Posted

ima i onaj banatski mileram od 36%mm mislim. 

gde?gde?

ovi imaju i mileram 30% ali to je vec standardan procenat za mileram...ali kisela pavlaka sabija!!!!evo sad je svez tura pa se jos nije ni stegla a nije ni kisela samo je jebeno ukusna ..prelivam je preko nektarina upravo :p

Posted (edited)

toliko retko kuvam da me je sramota.

ne stižem.šta jedem?

zavisim od milosti onih koji me vole.sva sreća pa ima takvih.

jedino sam još uvek stručnjak za kuglofe i slične delicije.

stepski mađarski geni šta da radim :lol:

u tom duhu, nije baš nau ali uskoro, grenadir marš

Edited by beta kentauri
Posted

pa to je kul..nekad bih i ja volela tako..ali ipak volim da imam kontrolu nad time sta jedem a i voliimm..

Posted

Grenadir marš

Osim zvučnog naziva, ovo jelo krase i brojne druge kvalitete. Recimo, jednostavnost pripreme, dostupnost namirnica, esencijalni začini i minimalno vremena. Jednostavno ga je i kombinirati s drugim jelima, a može biti i samostalnim obrokom.
Posted

pa to je kul..nekad bih i ja volela tako..ali ipak volim da imam kontrolu nad time sta jedem a i voliimm..

pa birkam ja šta jedem ali nemam vremena da se razmahujem po kuhinji

Posted

a bas sam pre neki dan trazila neki recept koji sam davno ostavila ovde negde i naletim na moje postove sa nau kukinga iz 2013. i zaprepastim se koliko sam tek tada kuvala svaki dan i izmisljala svasta...ali tada nisam radila,velika razlika...bas cu moracu sama sebe da potsetim nekog jela i ideje..

Posted

E jbmlg, neka iz Vera, vakum pakovanje, bila malo vodenasta, al' se ocedila, plus je ovo čučanje u brašnu napravilo skroz kompaktne i čvrste loptice...

Moze recept? Lepse su mi ove tvoje od onih sa yt.