cmrlj Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 :D sta te iznervira, uskratio bi sebi vrhunski uzitak. bez slike ne priznajemo:)
aram Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 dok cekam cmrlj, kratka recenzija: 1. blitva >>> spanac, posebno sto je ovaj vec bio kuvan 2. ruzmarin u brasnu to ihaha nadoknadio 3. kad sam na kraju pecenu premazao muljem sa blukom i posuo bademom, setio se da imam krupnu so sa tartufima - spektakl
ivy Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 (edited) supica od povrca sa pavlakom od 30%mm i djuvec sa krmenadlama...malo previce vode pustio paradajiz.. e da,a sto sam nasla pavlaku od 30%m.m PREDOBRA!!!!!!!!! Mlekara Loznica,nemam pojma gde ima u Bg-u u Ns imaju u pekarama Anja Edited September 16, 2015 by ivy
Haralampije Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 nije da zakeram ali supice su obicno bistre a ovo je corbica :P
ivy Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 (edited) a bila je supica dok joj nisam dodala pavlaku :p Edited September 16, 2015 by ivy
Bujodrag Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Mislim da je to i dalje supica. Ali, da si joj dodala tikvice i komadiće jagnjetine i zelje i zapršku i noklice, da li bi dalje bila supica?
Marcus Wulffings Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Mislim da je to i dalje supica. Ali, da si joj dodala tikvice i komadiće jagnjetine i zelje i zapršku i noklice, da li bi dalje bila supica? bila bi čorbica, migrantski miks
Recommended Posts